mysiga hotell Köln

Topp 10 Romantiska hotell i Köln

Charmiga små hotell i det vackra Köln vid Rhen

Charmiga Hotell Köln, Hotel im Wasserturm Köln

1. Hotel im Wasserturm | Köln

Hotel im Wasserturm i Köln är en helt unik romantisk upplevelse. Hotel Im Wasserturm är ett lyxhotell där inga kostnader har sparas. Det är ett femstjärnigt hotell beläget i det historiska vattentornet i Kölns gamla innerstad. Alla rum på Hotel im Wasserturm är fullt utrustade och inredda i en unik design av glas, trä och tegel. Takterrassen erbjuder utsikt över Kölnerdomen. Restaurangen på Hotel im Wasserturm har tilldelats en Michelin-stjärna.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, Hotel Et cetera Köln

2. Hotel Et cetera | Köln

Hotel Et cetera i Köln är ett elegant inrett trestjärnigt hotell i hjärtat av Köln. Hotellet är inrymt i ett gammalt kloster som ger en unik karaktär till hotellet. Hotel Et cetera erbjuder en originell design där alla rum har trämöbler, parkettgolv och badrum i marmor. Hotellet har även ett wellnesscenter med en modern bastu, solarium och gym. På hotellet finns också en exklusiv restaurang med en vacker terrass i trädgården. Hotellet ligger i det livliga Belgisches Viertel.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, Boardinghome Cologne City Köln

3. Boardinghome Cologne City | Köln

Boarding home Cologne City i Köln är ett fyrstjärnigt pensionat som erbjuder några unika lägenheter. Det ligger i stadsdelen Nippes, fem minuters promenad från tunnelbanestationen Florastrasse så du befinner dig i Kölns (gamla) centrum. Alla 31 individuellt inredda lägenheter har massor av ljus som ger rummen en somrig, medelhavskarisma. Inredningen är mycket smakfull och erbjuder en perfekt utgångspunkt för en romantisk resa till Köln.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, Hotel St. Antonius Köln

4. Hotel St. Antonius | Köln

Hotel St. Antonius i Köln är ett modernt fyrstjärnigt hotell som ligger i en historisk byggnad nära stadens centrum, inom gångavstånd från den gamla stadskärnan, Kölnerdomen och andra kulturella sevärdheter. Hotel St. Antonius är en perfekt utgångspunkt för ett romantiskt besök i Köln. Hotellet ligger mycket centralt, samtidigt som gatan där hotellet ligger är mycket lugn så du är fri från trafik och buller. Hotel St. Antonius har en originell arkitektur och konstnärligt inredda rum med stilfulla konstverk. På de övre våningarna har du en unik utsikt över Kölnerdomen.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, Hotel Ascot Köln

5. Hotel Ascot | Köln

Hotel Ascot i Köln är ett fyrstjärnigt hotell med rum med klassisk engelsk inredning, och ligger bara 2 tunnelbanestationer, eller femton minuters promenad, från Kölnerdomen. Hotel Ascot har ett underbart spa med bastu, solarium och gym. De klassiska rummen är smakfullt inredda i en hemtrevlig atmosfär och personalen är mycket välkomnande och hjälpsamma i att rekommendera aktiviteter i Köln, såsom restauranger, shopping och besöka turistattraktioner.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, Althoff Grandhotel Schloss Bensberg Köln

6. Althoff Schloss Bensberg | Bergisch Gladbeck

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg är ett femstjärnigt hotell som ligger i Bergisch Gladbeck, 30 minuter med tunnelbana från Kölns centrum. Althoff Grandhotel Schloss Bensberg erbjuder lyxiga rum och sviter med badrum i marmor. Hotellet är inrymt i ett imponerande barockpalats med vackra trädgårdar och utsikt över Kölnerdomen i stadens centrum. Hotellet har ett spa på 1000 m2, med pool, bubbelpool och gym. Restaurangen på hotellet har tilldelats 3 Michelin-stjärnor.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, HOPPER Hotel St. Josef Köln

7. Hotel St. Josef | Köln

Hotel St. Josef i Köln är ett unikt hotell som ligger i ett tidigare kapell i södra delen av staden. Hotellet ligger bara två minuters promenad från Rhen, den gamla innerstaden och Severinstrasse. De 65 eleganta rummen på Hotel St. Joseph har vackra ekgolv, valnötsmöbler och badrum i natursten. Dessa fasta material ger rummen en unik karaktär. Det finns också flera konstverk och skulpturer utspridda i hela hotellet vilket är en särskild höjdpunkt för konstälskare.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, Hotel Köln

8. Hotel Santo | Köln

Hotel Santo är ett fyrstjärnigt hotell beläget i Kölns centrum, ca 10 minuters promenad från Kölnerdomen. Även Rhen ligger inom gångavstånd. Hotel Santo erbjuder moderna och rymliga rum som är inredda med vackra ekmöbler. Den centrala salen på nedervåningen är elegant inrett med skinnsoffor och stilfulla svart-vita bilder. Här kan du koppla av i hotellbaren med vit inredning och chic belysning. Hotellet har 69 rum, men är ändå inte storskaligt och man känner av intimiteten.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, Antik Hotel Bristol Köln

9. Antik Hotel Bristol | Köln

Antik Hotel Bristol i Köln erbjuder 43 individuellt inredda rum med antikviteter. Detta hotell i Köln är ett måste för alla antikälskare! Antik Hotel Bristol ligger 300 meter från MediaPark i Köln. Hotellet är familjedrivet och de samlar in möbler från 1700- och 1800-talen. Från den närliggande tunnelbanestationen når du Köln centrum på 7 minuter, så platsen är en utmärkt utgångspunkt om man vill utforska Köln. För en romantisk helg i Köln bland antikviteter, är detta hotell ett måste!
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln, Hotel Cristall Köln

10. Hotel Cristall | Köln

Hotel Cristall är ett modernt hotell i hjärtat av Köln. Hotellet ligger bara fem minuters promenad från katedralen och nära till andra attraktioner i Köln, inklusive den gamla innerstaden, shoppinggator och museer. Rummen på Hotel Cristall är rymliga med moderna möbler och mattor: färg och form, ljus och rum, design och stil, det är dessa faktorer som beaktas på detta hotell i Köln. Hotel Cristall är med sina 97 rum inget litet hotell, men det känns inte stort och även personalen kommer att ge dig den uppmärksamhet du förtjänar.
Charmiga Hotell Köln
Charmiga Hotell Köln Romantiska Hotell Köln Mysigt Hotell Köln Mysiga Hotell Köln Sma Hotell Köln Romantiskt Hotell Köln Familjehotell Köln Trevliga Små Hotell Köln Charmig Hotell Köln
Powered by ROImedia