mysiga hotell Dusseldorf

Topp 10 Romantiska hotell i Düsseldorf

Trevliga små hotell i Düsseldorf vid vackra Rhen

Charmiga Hotell Dusseldorf, Hotel Sir & Lady Astor Dusseldorf

1. Hotel Sir & Lady Astor | Düsseldorf

Hotel Sir & Lady Astor är ett charmigt boutiquehotell i hjärtat av Düsseldorf. Hotellet ligger bara 500 meter från centralstationen och tio minuters promenad från Königsallee. Från hotellet kan du enkelt utforska Düsseldorf. Hotel Sir & Lady Astor har 37 unikt inredda rum i två intilliggande byggnader. Dess inredning är en kombination av skotska och afrikanska stilar (Sir Astor) och en mer feminin chic stil (Lady Astor). Du kan verkligen koppla av på detta fina hotell. Det finns bland annat ett bibliotek där du kan läsa en god bok eller njuta av en god drink.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Hotel-Villa Achenbach Dusseldorf

2. Hotel-Villa Achenbach | Düsseldorf

Hotel-Villa Achenbach är inrymt i en viktoriansk byggnad med en vacker trädgård. Hotel Achenbach ligger på en lugn sidogata i stadsdelen Flingern. Spårvagnshållplatsen Lindemannstrasse ligger ca tre minuters promenad bort och därifrån tar du dig till Düsseldorfs centrum på tio minuter. Hotellet har 16 rymliga och eleganta rum med moderna badrum och är utrustade med alla bekvämligheter för att göra din vistelse i Düsseldorf så bekväm som möjligt. I baren på Achenbach kan du ta dig en drink eller slappa i de vackra läderfåtöljerna.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Hotel Am Volksgarten Dusseldorf

3. Hotel Am Volksgarten | Düsseldorf

Hotel Am Volksgarten i Düsseldorf ligger i stadsdelen Oberbilk, söder om Düsseldorfs centrum, 1 km från centralstationen. Den stora Volksgarten Park med många promenad- och joggingspår ligger bara 200 meter från hotellet, så ett utmärkt läge för trevliga promenader i parken. Hotel Am Volksgarten är ett konst- och boutiquehotell där du känner dig som i ett konstgalleri. De 16 rummen är individuellt inredda med vackra konstverk. Under frukosten kan du njuta av klassisk musik som gör att du kan starta dagen lugn och utvilad.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Hotel The Homy Inn Dusseldorf

4. Hotel The Homy Inn | Düsseldorf

The Homy Inn är ett designhotell i stadsdelen Kaiserwerth. Ca fem minuters promenad bort ligger tunnelbanestationen Klemensplatz så att du enkelt kan utforska Düsseldorf från hotellet. Düsseldorfs centrum ligger bara tio minuter bort med tunnelbana och andra av stadens sevärdheter når du inom femton minuter. Designhotellet har tio rum som är utrustade med en stor säng och ett badrum. I loungen kan du ta en drink på kvällarna vid hotellets mysiga öppna spis. Det serveras även frukost.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Hotel Arosa Dusseldorf

5. Hotel Arosa | Düsseldorf

Hotel Arosa ligger på en lugn sidogata i Oberkassel, bara 30 meter från Belsenplatz och tunnelbanestationen. Från Belsenplatz är det bara 10 minuter till Gamla stan och Düsseldorfs centralstation vilket gör hotellet till en perfekt utgångspunkt för att besöka den vackra staden. De 32 rummen på hotellet är bekväma och individuellt inredda med en kreativ känsla. I det eleganta frukostrummet kan du njuta av frukost och i grannskapet finns gott om restauranger, barer, klädbutiker, gallerier och affärer.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Villa Viktoria Dusseldorf

6. Villa Viktoria | Düsseldorf

Villa Viktoria ligger i en klassisk byggnad med 40 rymliga och elegant inredda sviter. Hotellet är en tio minuters bilresa från Königsallee och Düsseldorfs historiska centrum. Den centrala placeringen av hotellet gör att du lätt kan nå alla sevärdheter och andra platser i staden. Rummen är eleganta och smakfullt inredda och är mycket rymliga, vilket gör din vistelse bekväm. Under det monumentala, pelarstödda uteplatstaket kan du njuta av frukost och av den vackra trädgården. Det finns också en bastu på hotellet som du har tillgång till.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Townhouse Dusseldorf Dusseldorf

7. Townhouse Düsseldorf | Düsseldorf

Townhouse Düsseldorf ligger på en lugn sidogata, fem minuters promenad från Königsallee. Stadens dockteater ligger 200 meter bort vilket är en unik utflykt. Ca fem minuters promenad från hotellet finns det gott om restauranger och barer, vilket gör det enkelt att gå ut att äta eller ta en drink utan att behöva gå långt. Hotellet erbjuder moderna rum med fullt utrustade kök. De 30 eleganta och minimalistiska rummen är fullt utrustade. Frukost finns tillgängligt om så önskas men du kan även förbereda den själv i köet.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Hotel Windsor Dusseldorf

8. Hotel Windsor | Düsseldorf

Hotel Windsor ligger i en elegant byggnad från 1700-talet. Hotellet har nyligen renoverats och erbjuder en klassisk brittisk atmosfär med matchande antika möbler. Hotellet ligger i en lugn förort till Düsseldorf och sköts av en familj. Från hotellet kan du lätt nå stadens centrum. Hotellet är idealiskt beläget nära skogen Grafenberg. Här kan du njuta av skogens fridfulla omgivningar, men befinner dig ändå nära till Königsallee, museer och andra attraktioner. Windsor Hotel har 18 smakfullt inredda rum där du garanterat kommer att känna dig hemma.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Hotel Heidelberger Hof Dusseldorf

9. Hotel Heidelberger Hof | Düsseldorf

Hotel Heidelberger Hof ligger i ett bra läge i förhållande till Düsseldorfs centrum. Shoppinggatan Königsallee kan nås inom en kvart med spårvagn. Spårvagnshållplatsen Uhlandstrasse ligger ca två minuters promenad från hotellet Heidelberger Hof. Med spårvagn kan du lätt nå alla attraktioner i Düsseldorf, såsom den gamla innerstaden. Hotel Heidelberger Hof har 25 färgstarka rum med moderna möbler. Alla rum är individuellt inredda så du kan aldrig vara säker på vilken typ av unikt rum du får. Hotellet rekommenderas definitivt för en helg i Düsseldorf.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf, Gastehaus Schmidt-Gunter Meerbusch

10. Gästehaus Schmidt-Günter | Meerbusch

Gästehaus Schmidt-Günter är ett lantligt pensionat med ett lugnt läge i Meerbusch, bara några steg från floden Rhen. Düsseldorfs centrum ligger 15 kilometer bort från pensionatet så staden är relativt lätt att nå och du kan ändå njuta av landsbygdens lugn och den vackra floden. Med färja tar du dig också till den historiska staden Düsseldorf-Kaiserswerth där du kan besöka Kaiserpfalz-ruinerna. De tre individuellt inredda rummen är inredda med vackra möbler och konstverk och pensionatet har också en lummig trädgård där du kan njuta av naturen.
Charmiga Hotell Dusseldorf
Charmiga Hotell Dusseldorf Romantiska Hotell Dusseldorf Mysigt Hotell Dusseldorf Mysiga Hotell Dusseldorf Sma Hotell Dusseldorf Romantiskt Hotell Dusseldorf Familjehotell Dusseldorf Trevliga Små Hotell Dusseldorf Charmig Hotell Dusseldorf
Powered by ROImedia