mysiga hotell Prag

Topp 10 Romantiska hotell i Prag

Vackra små hotell i den Tjeckiens historiska huvudstad

Charmiga Hotell Prag, Hotel Pod Vezi Prag

1. Hotel Pod Vezí | Prag

Hotel Pod Vezí är inrymt i två historiska byggnader i stadsdelen Malá Strana, strax intill Karlsbron. Hotellet ligger inom gångavstånd från sevärdheterna i Prag såsom Pragborgen, de judiska kvarteren och torget i Gamla stan. De 28 rummen på Hotel Pod Vezí har eget badrum och är utrustade med alla moderna bekvämligheter. Den charmiga hotellrestaurangen serverar tjeckiska och internationella rätter. Vid fint väder kan du njuta av solen i Prag på hotellets terrass.
Charmiga Hotell Prag
Charmiga Hotell Prag, Hotel Alchymist Prague Castle Suites Prag

2. Hotel Alchymist Prague Castle Suites | Prag

Hotell Alchymist Prague Castle Suites ligger i en historisk byggnad i Malá Strana, bara 400 meter från Pragborgen. Alla åtta rum på hotellet har ett badrum i marmor med italienska kranar från ursprungliga designen från 1930. Rummen har utsikt över det historiska torget framför hotellet, Petrín trädgårdarna och Pragborgen. Rummen är rymliga och har trägolv, välvda tak och lyxig inredning. Hotell Alchymist Prague Castle Suites har ett gym, bastu och badtunna. Det finns också ett bibliotek och en lounge.
Charmiga Hotell Prag
Charmiga Hotell Prag, Old Town Square Premium Apartments Prag

3. Old Town Square Premium Apartments | Prag

Old Town Square Premium Apartments ligger på torget i Gamla stan i Prag, bara fem minuters promenad från restauranger, barer, gallerier och teatrar. Tunnelbanestationen Staromestská ligger också bara några steg bort så att du enkelt kan utforska Prag och de olika stadsdelarna. Alla fem lägenheter har utsikt över torget i Gamla stan, Týnkyrkan, St Nikolaikyrkan och det gamla rådhuset. Vissa lägenheter har även en vacker terrass. Lägenheterna har modern inredning och ett fullt utrustat kök. Kort sagt, ett perfekt läge för att utforska Prag.
Charmiga Hotell Prag
Charmiga Hotell Prag, Unitas Hotel Prag

4. Unitas Hotel | Prag

Unitas Hotel är inrymt i ett före detta kloster och ligger bara 250 meter från Karlsbron. Byggnaden byggdes av jesuiter och användes sedan som ett nunnekloster. I den kommunistiska eran var hemliga polisen inkvarterad här. Alltså en historisk plats. Med sitt centrala läge är detta hotell idealiskt för att utforska Prag. Tunnelbanestationen Narodní t?ída ligger 350 meter från Unitas Hotel, varifrån du kan besöka staden Prag. Unitas Hotel har 22 rum, alla inredda med noga utvalda textilier och mattor. Det finns också en filmsamling tillgänglig.
Charmiga Hotell Prag
Charmiga Hotell Prag, PVH Charming Flats Odboru Prag

5. PVH Charming Flats Odboru | Prag

PVH Charming Flats Odboru är inrymt i en historisk byggnad i jugendstil, bredvid Karlovo námestí, tio minuters promenad från gamla stan i Prag. Ca hundra meter från lägenheterna finns flera restauranger. Inom tio minuter till fots är du vid Vaclavplatsen och inom 15 minuter på Karlsbron. Tunnelbanestationen Karlovo Námestí ligger 250 meter bort. De sju eleganta lägenheterna har parkettgolv och orientaliska mattor och har ett fullt utrustat kök.
Charmiga Hotell Prag
Charmiga Hotell Prag, Alchymist Grand Hotel & Spa Prag

6. Alchymist Grand Hotel & Spa | Prag

Alchymist Grand Hotel & Spa ligger i en imponerande byggnad i den mest exklusiva delen av Prags historiska stadskärna, bara fem minuter från Karlsbron. Alchymist Grand Hotel & Spas byggnad präglas av barockstil. Byggnaden är även med på UNESCO: s världsarvslista vilket naturligtvis gör platsen ännu mer unik. Ecscotica Spa and Health Club i byggnadens källare, med anor från 1000-talet, har ett gym, bastu och pool för avkoppling på topp. Det finns också möjlighet till dagliga gratis vin- och ostprovningar på detta hotell.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Prag, Hotel Residence Agnes Prag

7. Hotel Residence Agnes | Prag

Hotel Residence Agnes är ett fyrstjärnigt boutiquehotell som ligger i en historisk byggnad med ett centralt läge i Prag, mindre än 600 meter från torget i Gamla stan. Hotel Residence Agnes har 23 fräscha och ljusa rum med ett rymligt badrum. Du kommer garanterat att känna dig hemmastadd på hotellet. Hotel Residence Agnes är också utrustad med alla bekvämligheter för att göra din vistelse i Prag så bekväm som möjligt. På Hotel Residence Agnes serveras en generös frukostbuffé. Inom gångavstånd hittar du många utmärkta restauranger.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Prag, Hotel At the Green Grape Prag

8. Hotel At the Green Grape | Prag

Hotel At the Green Grape (på tjeckiska: U Zeleného Hroznu) är inrymt i en vacker byggnad med renässans- och barocktak i ett lugnt område i Malá Strana. Hotellet ligger mindre än hundra meter från spårvagnshållplatsen Malostranské Námestí. Hotel At the Green Grape har åtta rymliga rum med elegant träinredning. Hotel At the Green Grape har sina ursprungliga valv och fresker bevarade inklusive en kakelugn och de ursprungliga 1600-talträbalkar. På hotellets uteplats finns en liten fontän. Här kan du även äta frukost på sommaren. Det finns också en gotisk vinkällare.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Prag, Aria Hotel Prag

9. Aria Hotel | Prag

Aria Hotel är ett lyxigt hotell som ligger i den gamla stadskärnan i Prag, i den historiska stadsdelen Malá Strana. Hotellet ligger i en lugn del av området, borta från massorna, bara trettio meter från en spårvagnshållplats. Gamla stan med Karlsbron ligger inom femton minuter till fots. De 51 rummen på Aria Hotel har utsikt över St Nikolaikyrkan eller hotellets trädgård. Badrummen har golvvärme. På den gröna takterrassen kan du njuta av utsikten över staden. Restautant Coda serverar tjeckiska och internationella rätter. På eftermiddagen finns det gratis snacks och drinkar.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Prag, Hotel Golden Well Prag

10. Hotel Golden Well | Prag

Hotel Golden Well är ett boutiquehotell på en av de bästa platserna i Prag, nämligen intill Pragborgen. Torget i Malá Strana är ca tre minuters promenad bort, och Karlsbron når du på sju minuter. Byggnaden ägdes tidigare av kejsare Rudolf II och var en gång residens för astronomen Tycho Brahe. De nitton bekväma rummen på Hotel Golden Well har utsikt över Prag eller den kungliga trädgården. Badrummen har bubbelbadkar. Hotellets restaurang är elegant inredd med inslag från renässansen och har en fantastisk utsikt från terrassen.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Prag Romantiska Hotell Prag Mysigt Hotell Prag Mysiga Hotell Prag Sma Hotell Prag Romantiskt Hotell Prag Familjehotell Prag Trevliga Små Hotell Prag Charmig Hotell Prag
Powered by ROImedia