mysiga hotell Sevilla

Topp 10 Romantiska hotell i Sevilla

Underbara små hotell i det vackra Sevilla i Andalusien

Charmiga Hotell Sevilla, Hotel Palacio De Villapanes Sevilla

1. Hotel Palacio De Villapanes | Sevilla

Hotel Palacio de Villapanes är inrymt i ett ombyggt 1700-talspalats strax utanför den historiska stadsdelen Santa Cruz i Sevilla. Hotellet ligger bara 350 meter från La Casa de Pilatos och några kilometer från katedralen i Sevilla. Alcázar är en tio minuters promenad bort. De femtio rymliga rummen på Hotel Palacio de Villapanes är inredda med trägolv och eleganta moderna möbler. Hotellet har stilfulla lounger och en karaktäristisk innergård med marmorpelare och kakel. Hotellets restaurang serverar traditionell andalusisk mat.
Charmiga Hotell Sevilla
Charmiga Hotell Sevilla, Hotel Casa 1800 Sevilla

2. Hotel Casa 1800 | Sevilla

Hotel Casa 1800 är ett lyxhotell som ligger i en helt renoverad 1800-talsherrgård. Hotellet ligger intill katedralen i Sevilla och är uppbyggd kring en attraktiv innergård. Hotel Casa 1800 har en takterrass med fantastisk utsikt över Giralda. De 24 eleganta rummen har behållit byggnadens autentiska särdrag såsom de ursprungliga balkongerna och handsnidade möbler. Hotel Casa 1800 är inrett i neutrala färger, eleganta ljuskronor och vackra möbler. Gratis mineralvatten finns tillgängligt samt eftermiddagste och kakor.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Sevilla, Hotel Corral Del Rey Sevilla

3. Hotel Corral Del Rey | Sevilla

Hotel Corral Del Rey är inrymt i en charmig 1600-talsbyggnad i Alfalfa i den historiska stadskärnan i Sevilla. Hotellet ligger bara fem minuters promenad från katedralen och palatset Alcázar. De tolv eleganta rummen på Hotel Corral del Rey är inredda i mjuka toner och vackra trägolv och har eget badrum med regndusch. Detta eleganta hotell har ett atrium med en uteplats, marmorpelare i romersk stil och takbjälkar. Det finns också en takterrass med en pool med panoramautsikt över staden.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Sevilla, Hotel Puerta Catedral Suites Sevilla

4. Hotel Puerta Catedral Suites | Sevilla

Hotel Puerta Catedral Suites ligger precis framför katedralen i Sevilla på en gågata. Hotellet ligger inom gångavstånd från sevärdheterna i Sevilla. Giralda tornet till exempel ligger bara 150 meter från hotellet och på fem minuter kan du promenera till Plaza den Torros. Från spårvagnshållplatsen Plaza Nueva, 300 meter bort, kan du ta dig runt i hela Sevilla. Hotel Puerta Catedral Suites har fem lägenheter med privata balkonger. Varje lägenhet har modern inredning och är försedda med parkettgolv och originalmålningar. Från vardagsrummet kan du beundra katedralen i Sevilla.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Sevilla, Suites Murillo Sevilla

5. Suites Murillo | Sevilla

Suites Murillo består av tre lägenheter som ligger intill katedralen och det kungliga palatset i Sevilla. Från taket av Murillo Suites har du fantastisk utsikt över det kungliga palatset. De lyxiga lägenheterna är byggda i loftstil med rymliga och ljusa sviter. Rummen har tre stora fönster där du kan sitta i den härliga designersoffan i det stora vardagsrummet. Varje lägenhet har ett eget badrum med massagedusch. Det moderna köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter. Ett extra plus är att lägenheten städas varje dag.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Sevilla, Suite Alcazar Sevilla

6. Suite Alcazar | Sevilla

Suite Alcazar är en lyxig etagelägenhet som ligger mellan katedralen i Sevilla och Alcázar. Lägenheten har en privat terrass med fantastisk utsikt över Giralda tornet och den historiska stadskärnan i Sevilla. Lägenheten har två salonger, en med panoramautsikt över staden. Det finns ett modernt kök och ett stort badrum med badkar och massagedusch. Personalen på Alcazar Suite är mycket välkomnande och kan hjälpa dig med en matsäck, biljetter till attraktioner eller transport i staden.
Charmiga Hotell Sevilla
Charmiga Hotell Sevilla, Apartamentos Casa Coquillat Sevilla

7. Apartamentos Casa Coquillat | Sevilla

Apartamentos Casa Coquillat har tre lyxiga studiolägenheter mitt i Sevillas centrum, bara 200 meter från katedralen i Sevilla. Fem minuters promenad från Apartamentos Casa Coquillat finns flera barer, restauranger och affärer. Plaza de San Francisco och Plaza del Salvador ligger ca femtio meter bort och Plaza de torros ligger ca 600 meter bort. Lägenheterna är moderna och eleganta och har två balkonger, ett vardagsrum med bekväm soffa och ett pentry. Det finns också en möblerad gemensam takterrass.
Charmiga Hotell Sevilla
Charmiga Hotell Sevilla, Hotel Adriano Boutique Sevilla Sevilla

8. Hotel Adriano Boutique Sevilla | Sevilla

Adriano Boutique Hotel är inrymt i en vacker 1700-talsbyggnad i centrala Sevilla. Hotellet är designat i en typisk andalusisk stil och är inrett med antika möbler och målningar. Detta boutiquehotell ligger bara 250 meter från katedralen och Giralda. Hotellet ligger nära Maestranza i utkanten av Santa Cruz. De 34 rummen på Hotel Adriano Boutique har utsikt över en vacker, skyddad terrass. Alla rum har eget badrum. Hotellet har ett gym, en bubbelpool och en takterrass. I hotellbaren serveras lättare måltider.
Charmiga Hotell Sevilla
Charmiga Hotell Sevilla, Hotel Fontecruz Sevilla Sevilla

9. Hotel Fontecruz Sevilla | Sevilla

Hotel Fontecruz Sevilla är ett designhotell i den historiska stadskärnan i Sevilla, i stadsdelen Santa Cruz, med fantastisk utsikt över Giralda-tornet. Byggnaden är stilfullt inrett med originalmålningar av konstnärer från Sevilla. Hotellet ligger bara ett hundratal meter från Giralda, Alcázar och stadshuset i Sevilla. Hotel Fontecruz Sevilla har fyrtio rymliga rum med alla bekvämligheter. Det finns en utomhuspool och ett turkiskt bad att koppla av i. Hotellet har även en restaurang och en bar. På terrassen serveras utsökta färska rätter och drycker.
Charmiga Hotell Sevilla
Charmiga Hotell Sevilla, El Rey Moro Hotel Boutique Sevilla

10. El Rey Moro Hotel Boutique | Sevilla

El Rey Moro Hotel Boutique ligger i en vacker del av Sevilla i den pittoreska autentiska stadsdelen Barrio de Santa Cruz. Hotellet är inrymt i en renoverad vacker herrgård från 1500-talet. Barrio de Santa Cruz i Sevilla är en charmig stadsdel med smala kullerstensgator och mysiga små torg med apelsinträd. Hotellet ligger inom gångavstånd från de flesta sevärdheter i Sevilla, inklusive katedralen och Alcázar. Hotellet har en traditionell innergård som de flesta av de sexton rummen har utsikt över. Det finns också en traditionell andalusisk restaurang.
Charmiga Hotell Sevilla
Charmiga Hotell Sevilla Romantiska Hotell Sevilla Mysigt Hotell Sevilla Mysiga Hotell Sevilla Sma Hotell Sevilla Romantiskt Hotell Sevilla Familjehotell Sevilla Trevliga Små Hotell Sevilla Charmig Hotell Sevilla
Powered by ROImedia