mysiga hotell Andalusien

Topp 10 Romantiska hotell i Andalusien

Trevliga små hotell på Spaniens södra kust och i resten av Andalusien

Charmiga Hotell Andalusien, Casa De Los Bates Motril

1. Casa De Los Bates | Motril-Salobreña

Casa de los Bates i Motril-Salobreña erbjuder sex vackra rum i en magnifik, monumental 1800-talsbyggnad i italiensk stil. Det ligger i mitten av tropiska trädgårdar med romantiska fontäner, vattenfall, gamla palmer och små palmträd. Trädgårdarna är så värdefulla att de av lokalbefolkningen anses som monument. Den aristokratiska atmosfären i huset omfamnar dig vid ankomsten och väggarna utstrålar ren romantik. Rummen har vackra höga tak och en del har fantastisk utsikt över kusten i Granada. En idealisk plats för en romantisk vistelse.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien;, Monasterio de San Francisco Palma del Río

2. Monasterio de San Francisco | Palma del Río

Monasterio de San Francisco i Palma del Río är ett vacker trestjärnigt hotell som är det perfekta stället att helt koppla av på. Vid den vackra hotellpoolen finns en underbar solterrass med solstolar och parasoller där du kan koppla av. Restaurangen serverar läckra lokala rätter. I Palma del Río kan du shoppa eller äta på någon av restaurangerna. Kort sagt, är Monasterio de San Francisco den idealiska platsen att koppla av på och tillsammans njuta av en intim, romantisk semester i Andalusien.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien, Cortijo La Viñuela Vélez-Málaga

3. Cortijo La Viñuela | Vélez-Málaga

Cortijo La Viñuela i Vélez-Málaga är en vacker 1800-tals andalusisk bondgård som på ett mycket trevlig sätt har restaurerats, där den arabiska stilen bibehållits. Bondgården är belägen på sydsluttningen av Sierra Nevada mellan Granada och kusten. Det ligger på 1150 meters höjd så du har en vacker utsikt över landskapet av mandelträd, olivträd och ekar. Cortijo La Viñuela är perfekt för romantiska naturälskare som vill koppla av i Andalusien. Det finns tre stilfulla boenden på gården som var och ett är utrustade med alla bekvämligheter och en privat terrass.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien, La Fuente De La Higuera Ronda

4. La Fuente De La Higuera | Ronda

La Fuente De La Higuera i Ronda är ett litet, lyxigt hotell med en lanthusatmosfär. Det är en ombyggd kvarn i vilken traditionell andalusisk arkitektur bevarats. Alla sviter är vackert utformade och har var och en sin egen stil. Ronda är en mycket kort sträcka bort så du befinner dig i mitten av livligheten. På hotellet finns alla bekvämligheter för att slappna av under din vistelse, inklusive den härliga poolen och en vacker terrass där du kan dröja dig kvar. Det finns även ett bibliotek där du kan koppla av lite extra. Det är en unik plats där du kan vara upptagen med att inte göra något. Härligt!
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien, Huerta del Laurel Monachil

5. Huerta del Laurel | Monachil

Huerta del Laurel i Monachil ligger vid foten av Sierra Nevada vid floden med samma namn, Monachil. Det är en idyllisk miljö med fantastisk utsikt över den andalusiska landsbygden och nationalparken. Monachil är en typisk bergsby som du har många av i Andalusien. Och ändå är det bara 10 minuter från Granada och Alhambra. Huerta del Laurel har tjugo rum som erbjuder bra komfort. Nästan alla rum har fantastisk utsikt över bergen i Sierra Nevada. I och för sig ett relativt enkelt men ändå härligt boende för en romantisk weekend för två.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien, Posada los Cántaros Sierra de Gibralgalia

6. Posada los Cántaros | Sierra de Gibralgalia

Posada los Cántaros är inrymt i en vacker 1800-talsherrgård i byn Sierra de Gibralgalia (Pizarra), cirka 35 kilometer inåt landet från Malaga. De traditionella delarna av den historiska byggnaden, såsom naturliga stenväggar, träbjälkar och klinkergolv, är bevarat i utmärkt skick. Från Posada Los Cántaros har du en magnifik utsikt över Sierra de las Nieves. De sex rummen är inredda i varma färger och du kommer snabbt att känna dig hemmastadd här. Posada los Cántaros har en utomhuspool med jacuzzi, en trädgård på 2000 m2 och en mysig lounge med öppen spis.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien, Los Jándalos de Jerez de la Frontera

7. Los Jándalos de Jerez | Jerez de la Frontera

För de som söker mer av ett lyxigt hotell, i stället för ett traditionellt andalusiskt lanthus, är Los Jándalos de Jerez i Jerez de la Frontera ett bra val för ett romantiskt hotell. De nästan sextio rummen är utrustade med alla bekvämligheter du kan önska dig. Hotellet har ett spa där du kan koppla av i bubbelpoolerna. Du kan också njuta av det avkopplande nöjet av hydroterapi och även en lugnande massage. En oas för avkoppling för kropp och själ och perfekt för ett romantiskt par som vill koppla av i lyx.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien, Cortijo La Haza B&B Iznájar

8. Cortijo La Haza B&B | Iznájar

Cortijo La Haza Bed & Breakfast i Iznájar är ett förtjusande boende bland olivlundar strax nedanför Iznájar. La Haza är en fullt återställd olivoljegård som är mer än 250 år gammal. Det ser vackert ut och är mycket elegant inrett. Det finns fem rum för romantiska par som vill njuta av en oas av lugn. Här blir du mycket varmt välkomnad och ägarna gör allt för att uppfylla dina önskemål. Rummen är enkla men bekväma, och några med fantastisk utsikt. Ägaren är också kock så en fantastisk trerättersmeny kan dukas upp. Ett idealiskt romantiskt hotell.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien, Cortijo la Reina Málaga

9. Cortijo la Reina | Málaga

Cortijo La Reina i Malaga ligger på en tomt på 150 000 m2 som är full av träd och ligger bredvid naturparken Montes de Málaga. Hotellet har ett mycket centralt läge, inom 20 minuter befinner du dig i staden och du kan ändå njuta av den ultimata stillheten och utsikten över dalen och havet. Du kan ta härliga romantiska promenader och njuta av den naturliga miljön med vackra olivträd, tallar, mandelträd, ekar och många fruktträd inklusive apelsiner, grapefrukt, kiwi och avokado. Kort sagt, ett underbart hotell för att njuta av naturen.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien, Vincci Málaga

10. Vincci Málaga | Málaga

Vincci Málaga i Malaga är ett annat alternativ för den som söker ett lyxigt hotell i romantisk stil. Detta hotell byggdes nyligen och är vackert inrett. Det ligger på stranden så varje eftermiddag kan du ta en romantisk strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. De hundra rummen är utrustade med all den komfort du kan önska dig. Vid ankomst får du ett välkomstpaket med alla typer av lyxvaror. På hotellet kan du koppla av i all överflöd och du behöver inte oroa dig för något. En bra avslutning på topp 10-listan över romantiska hotell i Andalusien.
Charmiga Hotell Andalusien
Charmiga Hotell Andalusien Romantiska Hotell Andalusien Mysigt Hotell Andalusien Mysiga Hotell Andalusien Sma Hotell Andalusien Romantiskt Hotell Andalusien Familjehotell Andalusien Trevliga Små Hotell Andalusien Charmig Hotell Andalusien
Powered by ROImedia