mysiga hotell Lissabon

Topp 10 Romantiska hotell i Lissabon

Mysiga små hotell i Portugals livliga huvudstad

Charmiga Hotell Lissabon, Lisboa Carmo Hotel Lissabon

1. Lisboa Carmo Hotel | Lissabon

Lisboa Carmo Hotel ligger i hjärtat av Lissabons centrum, ca fem minuters gångavstånd till många restauranger, barer och affärer. Sevärdheter såsom Lissabons katedral, Igreja de São Roque och Chiado museet ligger inom tio minuters gångavstånd. Järnvägsstationen Rossio ligger också fem minuter bort. Hotellet har 45 lyxiga rum som är klassiskt och modernt inredda. Rummen på översta våningen har en underbar utsikt över floden Tejo och den gamla innerstaden. Vissa rum har även utsikt över São Jorge-slottet.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Hotel Teatro Lissabon

2. Hotel Teatro | Lissabon

Hotel Teatro ligger i hjärtat av Lissabon, mellan kvarteren Bairro Alto och Chiado, mindre än två minuters promenad från tunnelbanestationen Rossio. Med tunnelbanan kan du utforska staden Lissabon. São Jorge-slottet hittar du efter knappt tjugo minuter till fots. De andra historiska sevärdheterna i Lissabon, däribland Igreja de São Roque och kyrkan São Domingos, är också värda ett besök. Hotellet har femton rum som är inredda i en modern, parisisk stil. De moderna rummen har ett ultramodernt badrum. Varje morgon serveras en läcker frukostbuffé.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Hotel Madalena Hermitage Lissabon

3. Hotel Madalena Hermitage | Lissabon

Hotel Madalena Hermitage ligger i en vacker 1700-talsbyggnad i centrala Lissabon med utsikt över Lissabons katedral. Hotellet ligger mindre än två minuters promenad från Praça do Comercio och färjan över floden Tejo avgår 300 meter från hotellet. Hotel Madalena Hermitage erbjuder fem lägenheter med modern design som är inredda i smakfulla pastellfärger. Lägenheterna har ett modernt kök med matplats och ett eget badrum. Mindre än två minuters promenad bort hittar du ett utbud av lokala restauranger och barer.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Casa Amora Lissabon

4. Casa Amora | Lissabon

Casa Amora är inrymt i en vacker byggnad som tidigare var en typisk byggnad för Lissabons småbourgeoisin i början av 1900-talet. Hotellet ligger i Praça das Amoreiras i Lissabon i en av de mest centrala delarna av staden, nära Bairro Alto och Chiado. Avenida da Liberdade med sina butiker ligger inom gångavstånd från hotellet. Det har fem rymliga rum som alla är en hyllning till en av de stora portugisiska konstnärerna. Casa Amora har en liten uteplats och här kan du börja din dag med en riklig frukostbuffé.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Heritage Apartments Lissabon

5. Heritage Apartments | Lissabon

Heritage Apartments ligger i en typisk Bairro Alto-byggnad i Lissabons historiska centrum, 400 meter från Chiado. Miradouro São Pedro de Alcantara ligger bara två minuters promenad bort och järnvägsstationen Rossio och tunnelbanestationen Restauradores ligger 300 meter från lägenheterna. De nio lägenheterna är elegant inredda med trämöbler i vit-blåa färger. Lägenheterna har en bekväm sittgrupp och ett fullt utrustat kök. I närheten av lägenheterna finns flera traditionella och trendiga restauranger.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Hotel Casa Balthazar Lissabon

6. Hotel Casa Balthazar | Lissabon

Hotel Casa Balthazar ligger ca två minuters promenad från tunnelbanestationen Restauradores och tre minuter från tunnelbanestationen Rossio. Med tunnelbana tar du dig utmärkt runt i Lissabon. På tio minuters promenad kan du via stationen Cais do Sodré Cascais besöka stranden. Alla åtta rum och sviter på Hotel Casa Balthazar är moderna och rymliga. Vissa rum har egen balkong eller har en magnifik utsikt över Lissabon. Hotellet har en vacker trädgård med pool och det finns även en restaurang som serverar traditionella rätter och fina viner.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Pateo Lisbon Lounge Suites Lissabon

7. Pateo Lisbon Lounge Suites | Lissabon

Pateo Lisbon Lounge Suites ligger ca tio minuters promenad från Castelo São Jorge i hjärtat av den medeltida moriska stadsdelen i Lissabon. Rossiotorget och järnvägsstationen ligger mindre än 700 meter från lägenheterna på Pateo Lisbon Lounge Suites. Pateo Lisbon Lounge Suites har sju eleganta, moderna lägenheter som nästan alla erbjuder panoramautsikt över staden. Komplexet har tillgång till en trädgård med en pool. I omedelbar närhet finns ett brett utbud av restauranger som främst serverar rätter från det typiska moriska köket.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Hotel Mercador Lissabon

8. Hotel Mercador | Lissabon

Mercador Hotel är inrymt i en vacker 1500-talsbyggnad som är inrett i nyklassisk stil med imponerande skulpturer och målningar. Hotellet är beläget i hjärtat av Lissabon, på gångavstånd från de största attraktionerna i staden. Hotel Mercador har tre eleganta sviter med moderna pentryn. Alla rum är utrustade med lyxiga möbler med mjuka sängar. Några av rummen har sängar med utsmyckade sänggavlar i trä och eleganta kristallkronor. Förutom det välutrustade pentryt finns en matplats och en sittgrupp med en bekväm soffa.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Hotel Palacete Chafariz Del Rei Lissabon

9. Hotel Palacete Chafariz Del Rei | Lissabon

Hotel Palacete Chafariz Del Rei är ett elegant hotell som ligger i det tidigare hemmet till en 1800-tals aristokratisk familj beläget i Lissabons historiska centrum. Hotellet har vackra glasmålningar och antika möbler. Hotellets terrass erbjuder panoramautsikt över floden Tejo. Hotel Palacete Chafariz Del Rei ligger 400 meter från tunnelbanestationen och São Jorge-slottet ligger ca tio minuters promenad från hotellet. De sex sviterna erbjuder en blandning av moderna och antika detaljer, alla med egen balkong. Ett bibliotek är också tillgängligt.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon, Altis Belem Hotel & Spa Lissabon

10. Altis Belém Hotel & Spa | Lissabon

Altis Belém Hotel & Spa är ett lyxigt femstjärnigt hotell vid vattnet i den historiska stadsdelen Belém i Lissabon. Hotellet ligger bara några minuters promenad från Belém Kulturcentrum. De femtio rummen på Altis Belém Hotel har ett modernt badrum och erbjuder en panoramautsikt över vattnet. Hotellet har inomhus-och utomhuspooler, ett spa, en solterrass på taket och en ångbastu. Du kan också få massage här. Du kan låna en bok från biblioteket och i Feitoria Restaurant kan du njuta av traditionell portugisisk mat med en modern tvist.
Charmiga Hotell Lissabon
Charmiga Hotell Lissabon Romantiska Hotell Lissabon Mysigt Hotell Lissabon Mysiga Hotell Lissabon Sma Hotell Lissabon Romantiskt Hotell Lissabon Familjehotell Lissabon Trevliga Små Hotell Lissabon Charmig Hotell Lissabon
Powered by ROImedia