mysiga hotell Veluwe

Topp 10 Romantiska hotell i Veluwe

Mysiga små hotell i det gröna hjärtat av Gelderland

Charmiga Hotell Veluwe, Hotel de Echoput Hoog Soeren

1. Hotel de Echoput | Hoog Soeren

Hotel De Echoput är beläget i Hoog Soeren i det vackraste naturområdet Veluwe, inte långt ifrån Paleis het Loo. Hotel de Echoput är en unik plats där du kan njuta av en måltid, vila och njuta av Veluwe och dess natur. Hotellet har en lång historia och är stolt över sina kungliga rötter i Kroondomeinen. Rummen är stilfullt inredda och erbjuder alla bekvämligheter för en god natts sömn. Restaurant de Echoput tilldelades i slutet av 2011 en Michelin-stjärna vilket gör det till en kulinarisk fröjd att bo på detta hotell i Veluwe. Låt dig överraskas av den smakfulla världen på De Echoput!
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Hotel de Mallejan Vierhouten

2. Hotel de Mallejan | Vierhouten

Hotel de Mallejan i Vierhouten når du genom en underbar resa djupt in i skogen. Den vackra herrgården är från 1862 och har en rik historia. Den kungliga familjen har varit en regelbunden gäst på Hotel de Mallejan i Vierhouten. Hotellet är ett av de få hotellen i Nederländerna där du kan ta med din egen häst. Hotel de Mallejan är en utmärkt utgångspunkt för vandring och cykling genom Veluwe. De Veluwse Kroondomeinen är lätt att nå och där kan du vandra genom hedar, sanddyner och skog i all oändlighet. Rummen är lyxiga och stilfullt inredda och erbjuder alla bekvämligheter för en god natts sömn.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Hotel Landgoed het Huis te Eerbeek Eerbeek

3. Hotel Landgoed het Huis te Eerbeek | Eerbeek

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek ligger vid nationalparken Veluwezoom. Hotellet är beläget på en sagolik gård där en 1300-talsherrgård och vagnslider ligger. Hotellrummen är belägna i olika byggnader på gården. Från Hotel Landgoed het Huis te Eerbeek kan du ströva runt i Veluwezoom och besöka Kröller-Müller Museum vid Paleis Het Loo. Även på själva gården kan du promenera i oändlighet i den vackra trädgården med gamla ekar och vackra dammar. Rummen är lyxiga och bekväma.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Boutique hotel Sterrenberg Otterlo

4. Boutique hotel Sterrenberg | Otterlo

Boutique Hotel Sterrenberg i Otterlo är ett modernt hotell med mycket bekväma, rymliga rum. Hotellet har en liten inomhuspool, bastu och gym. Hotellet ligger ett stenkast från nationalparken de Hoge Veluwe där man kan ströva omkring i timmar utan att möta någon, med undantag för några vildsvin, harar och rådjur. Rummen på detta boutiquehotell är fulländade. Rymliga, elegant inredda för att passa miljön och mycket bra sängar som garanterar en god natts sömn. Boutique Hotel Sterrenberg är idealiskt beläget i Veluwe.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Herberg de Gouden Leeuw Bronkhorst

5. Herberg De Gouden Leeuw | Bronkhorst

Herberg de Gouden Leeuw ligger i den minsta staden i Nederländerna. Herberg de Gouden Leeuw ligger mittemot Kasteel Bronkhorsts restaurerade slottskyrka från 1344. Herberg de Gouden Leeuw är en av de vackraste stadsbondgårdarna i Nederländerna. Värdshuset består av tre byggnader: borgmästarens hus, stadsbondgården och hästvandringen. De tre monumentala byggnaderna har totalrenoverats och moderniserats. Herberg de Gouden Leeuw erbjuder även många fritidsaktiviteter. Räkna med gästfrihet och en hemtrevlig känsla under din vistelse på Herberg de Gouden Leeuw.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Hotel De Zwarte Boer Leuvenum

6. Hotel De Zwarte Boer | Leuvenum

Hotel De Zwarte Boer ligger i närheten av Ermelo och är inrymt i en historisk byggnad från år 1600. Hotel De Zwarte Boer välkomnade redan för mer än 400 år sen diligenskuskar och affärsresenärer och är också redo att ta emot dig för en avkopplande helg i Veluwe. År 2008 gjordes en grundlig ombyggnad av Hotel De Zwarte Boer då alla autentiska detaljerna togs tillbaka. Härmed är De Zwarte Boer det minsta fyrstjärniga hotellet i Veluwe med 7 mycket smakfullt och lyxiga rum. Med bland annat en himmelssäng, jacuzzi för två personer och en dusch med regndusch, erbjuder hotellet en härlig komfort.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Hotel Sparrenhorst Nunspeet

7. Hotel Sparrenhorst | Nunspeet

NH Hotel Sparrenhorst i Nunspeet är ett modernt och mångsidigt hotell i skogen i Veluwe en och ligger i närheten av Veluwe. Hotellet ligger strax utanför Nunspeets centrum, så mycket nära till naturen men ändå inte långt från Nunspeet om du vill ta dig dit på kvällarna. Nunspeet ligger också mycket centralt om man vill hitta på något. Hotel Sparrenhorst är en perfekt utgångspunkt för vandring eller en cykeltur genom skogen. Hotellet är litet men utrustade med alla bekvämligheter för en lyckad helg: hälsocenter, inomhuspool, bastu, gym och solarium.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Hotel Landgoed Stakenberg Elspeet

8. Hotel Landgoed Stakenberg | Elspeet

Hampshire Hotel Landgoed Stakenberg är den perfekta platsen för avkoppling. Här är det möjligt att du kommer ansikte mot ansikte med ett lösspringande vildsvin eller rådjur. De otaliga fåglarna kommer stå för ett härligt uppvaknande på morgonen. Du känner dig verkligen ett med naturen här. Hotellet är en perfekt plats för en underbar vandring i de naturområden som omger byggnaden. Det finns också gott om närliggande sevärdheter. Omgivningen runt Hotel Landgoed Stakenberg är unik och ytterst vacker, i vilken årstid som helst. Det finns alltid massor av vackra saker att njuta av.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Hotel de Reehorst Ede

9. Hotel de Reehorst | Ede

Om du vill övernatta i Ede är Hotel de Reehorst definitivt ett bra alternativ, där du kan njuta av Veluwe. Hotel de Reehorst i Ede är inte det minsta hotellet men erbjuder den komfort och intimitet som man efterfrågar när man reser till Veluwe. Oavsett om du kommer till Ede för en fest, teater eller en utsökt middag är du hos Hotel de Reehorst alltid på rätt plats. Personlig service och ett varmt välkomnande är kännetecken för Hotel de Reehorst. Rumstyperna varierar allt ifrån rum med god komfort till lyxiga sviter. Det finns något för allas behov.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe, Hotel Klein Zwitserland Heelsum

10. Hotel Klein Zwitserland | Heelsum

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland i Heelsum är ett mysigt hotell i närheten av Arnhem. Hotel Klein Zwitserland är byggt i chalet-stil, vackert beläget intill golfbanan Heelsumse Veld. På hotellet finns ett hälsocenter med inomhuspool och bastu. Hotel Klein Zwitserland är lantligt beläget i Veluwes natur och har varma och smakfullt inredda rum. Hotellet är en utmärkt utgångspunkt för en promenad eller cykeltur genom den vackra naturen i Veluwe. Det finns också flera sevärdheter som Nederlands Openluchtmuseum och Burgers´ Zoo.
Charmiga Hotell Veluwe
Charmiga Hotell Veluwe Romantiska Hotell Veluwe Mysigt Hotell Veluwe Mysiga Hotell Veluwe Sma Hotell Veluwe Romantiskt Hotell Veluwe Familjehotell Veluwe Trevliga Små Hotell Veluwe Charmig Hotell Veluwe
Powered by ROImedia