mysiga hotell Valkenburg

Topp 10 Romantiska hotell i Valkenburg

Mysiga små hotell i Valkenburg och Geulvallei

Charmiga Hotell Valkenburg, Hotel Dieteren Valkenburg

1. Hotel Dieteren | Valkenburg

Hotel Dieteren är beläget nära Valkenburgs centrum, tio minuter från stadens järnvägsstation. Hotellet är inte heller långt från Thermae 2000 där du erbjuds stora möjligheter till avkoppling. Linbanan i Valkenburg löper längs framsidan av hotellet. Hotel Dieteren har 21 bekväma rum med balkong eller terrass och ett vardagsrum med kök. Sovrummen är separerade från vardagsrummet och badrummen är moderna. Det finns också en uppvärmd utomhuspool och på vintern har du fri tillgång till inomhuspoolen Polfermolen.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Hotel Scheepers Valkenburg

2. Hotel Scheepers | Valkenburg

Hotel Scheepers är inrymt i en vacker byggnad från 1800, och ligger i ett lugnt område i Valkenburg, så en god natts sömn är garanterad. Hotel Scheepers ligger dock ändå centralt, bara två minuters promenad från centrum och fem minuter från ett skogsrikt vandringsområde. Hotellet drivs av en familj som erbjuder stor gästfrihet. Hotellet har 16 rum med resårsängar och moderna badrum med bubbelbadkar. Hotel Scheepers har två solterrasser och en bar där byggnadens ursprungliga särdrag bibehållits.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Chateau St. Gerlach Valkenburg

3. Château St. Gerlach | Valkenburg

Château St. Gerlach är med sina 97 rum inte ett litet hotell, men platsen är verkligen romantisk. I den vackra byggnaden i det spektakulära Geuldal kan du beundra vackra barockträdgårdar och koppla av i hotellets hälsocenter. De eleganta rummen har vackra karakteristiska dekorationer och erbjuder dig gott om utrymme och komfort för en avkopplande vistelse i Valkenswaard. Frukosten serveras i lusthuset där du har en vacker utsikt över örtagården. Château St. Gerlach har också en mysig lounge och bar. En romersk swimmingpool, bastu och turkiskt bad finns också på hotellet.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Hotel De Herberg Valkenburg

4. Hotel De Herberg | Valkenburg

Hotel De Herberg ligger i de vackra Geuldal mindre än fem kilometer från den historiska stadskärnan i Valkenburg. Hotellet ligger inom bekvämt avstånd från motorvägen så att du snabbt tar dig till Valkenburg. Du kan också enkelt ta dig till Maastricht eftersom hotellet ligger mellan Maastricht och Valkenburg. Hotel De Herberg har nio vackra rum samt en lounge och en läshörna. I hotellets restaurang serveras lokala rätter. På hotellets terrass har du även en panoramautsikt utsikt över dalen.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Wellness Hotel Tummers Valkenburg

5. Wellness Hotel Tummers | Valkenburg

Wellness Hotel Tummers ligger mycket centralt i Valkenburg, mittemot järnvägsstationen. Stadens gamla centrum ligger ca fem minuters promenad från hotellet och slottet i Valkenburg är drygt en kilometer bort. Valkenburgs omgivning är perfekt för vandring och cykling. De sex rummen på Wellness Hotel Tummers har lyxiga resårsängar, en sittgrupp och en regndusch. De rymliga sviterna har även en egen bastu. På hotellet kan du få omfattande wellnessbehandlingar för att helt koppla av på tu man hand.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Hotel Heynen Valkenburg

6. Hotel Heynen | Valkenburg

Hotel Heynen ligger bara tio minuters promenad från Valkenburgs centrum. Därmed är hotellet en utmärkt utgångspunkt för att såväl besöka staden som för vandring eller cykling i den skogsrika omgivningen i Valkenburg. Hotel Heynen är ett litet hotell med femton rum och drivs av en välkomnande familj (tredje generationen). Rummen är utrustade med alla bekvämligheter för att göra din vistelse i Valkenburg extra bra. En läcker frukost serveras också på Hotel Heynen och för de morgonpigga finns även frukostpaket tillgängliga.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Hotel LeTo Valkenburg

7. Hotel LeTo | Valkenburg

Hotel LeTo ligger i Valkenburg vid foten av Cauberg. Byn är belägen bakom hotellet, ett hundratal meter lägre än själva hotellet. Terrassen på Hotel LeTo har söderläge och erbjuder en fantastisk, solig utsikt över bergen. Även Wilhelminatoren är synligt från hotellet. Hotel LeTo har 13 mysiga små rum, inredda med ljusa och exotiska färger. LeTo betyder nämligen sommar på ryska. Stilen på Hotel LeTo är en kombination av retro och ett boutiquehotell. Det är inte den mest lyxiga platsen, men ändå en som designälskare kan uppskatta.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Villa Valkenburg Valkenburg

8. Villa Valkenburg | Valkenburg

Villa Valkenburg är beläget i Valkenburgs centrum, sju minuters promenad från järnvägsstationen. Från denna plats kan du enkelt nå sevärdheterna i Valkenburg. På tio minuter når du flintastensgruvorna till fots. Slottet i Valkenburg ligger 500 meter bort och Valkenburgs friluftsteater 750 meter. De åtta rummen på Villa Valkenburg är enkla och har en sittgrupp och badrum med dusch. Om du vill använda spa-faciliteter, kan du göra detta på Park Hotel Valkenburg.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Pension Auberge de Dael Valkenburg

9. Pension Auberge de Dael | Valkenburg

Ett pensionat bör inte saknas på listan över topp 10 romantiska hotell och detta gäller även för Valkenburg. Pension Auberge de Dael är en femton minuters promenad från stationen. Slottet i Valkenburg ligger 250 meter bort och centrum 300 meter, vilket gör det till en utmärlt plats för att besöka Valkenburg. Pension Auberge de Dael har sex rum, vissa av dem med ett lyxigt badrum. Pensionatet har en intim trädgård med en terrass där du kan njuta av Valkenburgs lugn. På pensionatet kan man vid önskemål få förberedda lunchpaket.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg, Hotel Thermae 2000 Valkenburg

10. Hotel Thermae 2000 | Valkenburg

Thermae 2000 i Valkenburg är ett fyrstjärnigt hotell som med sina sextio rum egentligen inte passar in på Leukekleinhotels.nl, men det lyxiga spa-och hälsocentret Thermae 2000 lämpar sig perfekt för en romantisk helg i Valkenburg. Stadens historiska stadskärna är en femton minuters promenad från hotellet. Alla rum på Thermae 2000 är rymliga och har eget badrum med dusch och badkar. Hotellet har inomhus-och utomhuspooler, termalbad och ett bastukomplex. Du kan även få en härlig massage eller skrubb.
Charmiga Hotell Valkenburg
Charmiga Hotell Valkenburg Romantiska Hotell Valkenburg Mysigt Hotell Valkenburg Mysiga Hotell Valkenburg Sma Hotell Valkenburg Romantiskt Hotell Valkenburg Familjehotell Valkenburg Trevliga Små Hotell Valkenburg Charmig Hotell Valkenburg
Powered by ROImedia