mysiga hotell Maastricht

Topp 10 Romantiska hotell i Maastricht

Trevliga små hotell i den burgundiska staden vid Maas

Charmiga Hotell Maastricht, Kruisherenhotel Maastricht i Maastricht

1. Kruisherenhotel Maastricht | Maastricht

The Kruisherenhotel Maastricht bör inte uteslutas i topp 10 romantiska hotell i Maastricht. Med 60 rum är det inte ett typiskt litet hotell, men Kruisherenhotel Maastricht ligger i ett renoverat gotiskt kloster där en medeltida fasad är kombinerad med spektakulära designermöbler på insidan. Restaurangen på slottshotellet ligger på mellanvåningen i den centrala kyrksalen och är väl värt ett besök. Varje rum har en unik karaktär med en ljus inredning. Vrijthof ligger bara 500 meter från hotellet som är centralt beläget.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, Hotel Britannique i Maastricht

2. Hotel Britannique | Maastricht

Hotel Britannique ligger i det historiska hjärtat av Maastricht vid det mysiga torget Vrijthof. De sex rummen på Hotel Britannique är inredda i jugendstil. Sängarna är extra långa för extra komfort. Hotellet är mysigt och intimt och personalen gör allt för att din vistelse i Maastricht ska bli så romantisk som möjligt. Hotel Britannique har en terrass (uppvärmd under vintertid) där du kan njuta av en drink. Maastricht är perfekt att utforska från hotellet tack vare det centrala läget.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, Bourgogne Suite Maastricht i Maastricht

3. Bourgogne Suite Maastricht | Maastricht

Bourgogne Suite Maastricht är ett exklusivt boende som erbjuder eleganta rum i en 1800-talsherrgård. Hotellet ligger i den lugna stadsdelen Wyck och ligger inte mer än 850 meter från Stokstraat och dess butiker. Alla tre rummen i Bourgogne Suite Maastricht har en sittgrupp och vackra moderna badrum som är inredda med mörkt trä och granit. Du kan beställa frukost på rummet så du inte behöver lämna ditt rum så tidigt, och samtidigt njuta av en härlig lat morgon. Det centrala salutorget ligger ca 15 minuters promenad från Bourgogne Suite.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, Hotel Haas op het Vrijthof i Maastricht

4. Hotel Haas op het Vrijthof | Maastricht

Hotel Haas op het Vrijthof ligger i en 1800-talsbyggnad vid det livliga och centrala torget i Maastricht. Hotellet har fyra moderna rum, med en historisk touch, som är rymliga och har en terrass, vardagsrum och kök. Rummen har extra långa sängar och ett badrum med badkar och/eller regndusch. Det mest romantiska med detta hotell är att frukosten kan serveras på sängen. Detta hotell är centralt beläget vilket gör det till en idealisk utgångspunkt för att utforska romantiska Maastricht på tu man hand.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, Boerderijlofts De Poshoof i Maastricht

5. Boerderijlofts De Poshoof | Maastricht

Boerderijlofts De Poshoof i Maastricht toppar verkligen listan över de 10 mest romantiska hotellen i Maastricht. Detta hotell, med endast 4 lägenheter, är familjeägt och ligger i en historisk bondgård i utkanten av Maastricht. Lägenheterna är rymliga och modernt, rustikt inredda. De Poshoof har också ett rymligt vardagsrum och ett välutrustat kök. På gården odlas grönsaker och det finns regelbundna guidade turer på gården och särskilda sparrisprovningar. Maastrichts centrum ligger bara tre kilometer bort och dit kan man ta sig på cykel.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, Chambres D'Hotes Rekko i Maastricht

6. Chambres D'Hotes Rekko | Maastricht

Chambres D'Hotes Rekko ligger i ett gammalt garveri i den medeltida stadsdelen Jeker och ligger bara 250 meter från det naturhistoriska museet. I Chambres D'Hotes Rekko finns 11 rum där garveriets originaldetaljer, såsom trägolv, bevarats. Torget Vrijthof ligger bara 700 meter från hotellet vilket gör det till ett utmärkt läge för att besöka den romantiska staden Maastricht. På innergården serveras frukost på sommaren. Allt som allt en utmärkt plats för en romantisk helg i Maastricht.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, 2beHotel Kind of Blue i Maastricht

7. 2beHotel Kind of Blue | Maastricht

2beHotel Kind of Blue i Maastricht är ett litet designhotell i en gammal herrgård i hjärtat av staden. Härifrån är Maastrichts centrum lätt att utforska till fots. De tre rummen är mycket bekväma och lyxigt inredda och är designade av Maastrichtarkitekten Niek Bisscheroux. Rummen har eget badrum och är utrustade med en Jura kaffemaskin som garanterar en god kopp kaffe när du vaknar på morgonen. Nära hotellet finns många restauranger och barer med mysig atmosfär.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, Galerie Hotel Dis i Maastricht

8. Galerie Hotel Dis | Maastricht

Galerie Hotel Dis ligger på en lugn gata med monumentala byggnader från medeltiden. Hotellet är beläget i stadens historiska centrum inte långt från Vrijthof och Onze-Lieve-Vrouwe-torget. Galerie Hotel Dis ligger även nära exklusiva butiker och restauranger. Hotellet har en romantisk innergård och frukost serveras i byggnadens före detta bryggeri. Konsthallen på bottenvåningen har olika utställningar och det finns även konstverk till försäljning. De sju rymliga rummen är inredda med moderna målningar.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, Hotel Botticelli Maastricht

9. Hotel Botticelli | Maastricht

Hotel Botticelli är ett romantiskt hotell i Maastricht som har ett mycket bra läge för en romantisk helg i Limburgs huvudstaden. Detta lyxiga hotell i romantisk stil har en lounge och ett frukostrum där du kan koppla av med en härlig frukost på morgonen. De 18 lyxiga rummen ligger i två byggnader: det ursprungliga vinköpmanshuset och annexet. Alla originaldetaljer såsom eldstäder, trapphuset och utsmyckat tak har behållits i sitt ursprungliga skick för att bevara husets atmosfär. Stilen är baserad på den italienska renässansen.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht, Hotel Les Charmes Maastricht

10. Hotel Les Charmes | Maastricht

Hotel les Charmes är ett nyrenoverat hotell i Maastricht med 15 romantiska rum. Byggnaden har återställts till sitt ursprungliga skick från år 1725. Hotel Les Charmes har intimitet och romantik och personalen kommer att ge allt för att göra din övernattning oförglömlig. Rummen är rymliga och är alla inredda med sin egen karaktär. Alla rum är fullt utrustade så att du egentligen inte behöver lämna ditt rum under hela sin vistelse. Det kan man kalla romantik i Limburg. De extremt bekväma sängarna garanterar en god natts sömn så att du kan sova ut på morgonen.
Charmiga Hotell Maastricht
Charmiga Hotell Maastricht Romantiska Hotell Maastricht Mysigt Hotell Maastricht Mysiga Hotell Maastricht Sma Hotell Maastricht Romantiskt Hotell Maastricht Familjehotell Maastricht Trevliga Små Hotell Maastricht Charmig Hotell Maastricht
Powered by ROImedia