mysiga hotell Limburg

Topp 10 Romantiska hotell i Limburg

Trevliga små hotell i den vackra södra provinsen Limburg

Charmiga Hotell Limburg, Kasteel Daelenbroeck i Herkenbosch

1. Kasteel Daelenbroeck | Herkenbosch

Landgoed Kasteel Daelenbroeck i Herkenbosch är en mycket speciell plats att övernatta på i Limburg. De flesta rummen på Kasteen Daelenbroeck ligger på slottsgården med sin speciella atmosfär. Varje rum har en egen karaktär där komfort och lyx är standard. De rymliga sviterna erbjuder ändå en intim, romantisk atmosfär. Du kan även njuta av den vackra utsikten från din privata terrass. Varje rum är fullt utrustade för en romantisk övernattning. Kasteel Daelenbroeck erbjuder även vissa arrangemang.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Kasteel Geulzicht Berg en Terblijt

2. Kasteel Geulzicht | Berg en Terblijt

Kasteel Geulzicht är romantik när den är som bäst i Berg en Terblijt. Detta hotell mellan Maastricht och Valkenburg i det spektakulära Geulzicht ligger mitt i skogarna i naturreservatet Ingendael. Detta hotell har en mycket rustik och romantisk karaktär och är inrett i karaktäristisk engelsk lantlig stil. Alla rum på Kasteel Geulzicht ligger i det ursprungliga slottet som har en underbar atmosfär. I Hotel Kasteel Geulzicht kommer du känna absolut stillhet och intimitet som garanterar en romantisk natt. På slottet kan du även spendera tid i de rymliga sittgrupperna och i den mysiga matsalen.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Kasteel Erenstein Kerkrade

3. Kasteel Erenstein | Kerkrade

Hotel Kasteel Erenstein ligger i det vackra naturreservatet i Anstelvallei vid Kerkrade. Hotel Kasteel Erenstein är från 1300-talet och har en intensiv atmosfär som bidrar till en romantisk helg i Limburg. De charmiga sviterna och rummen på detta fyrstjärniga hotell är lyxigt inredda. Vissa rum har egen takterrass. Varje morgon serveras en frukostbuffé i den romantiska vinterträdgården med utsikt över den mysiga innergården. I den karakteristiska loungen kan du spendera tid under dagen. I slottet finns även en elegant restaurang där du kan njuta av diverse gourmeträtter.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Parkhotel 't Gulpdal Slenaken

4. Parkhotel 't Gulpdal | Slenaken

Parkhotel 't Gulpdal i Slenaken ligger i Heuvellands vackra landskap. Het Gulpdat är en villa byggd i engelsk stil och utstrålar en ståtlig och romantisk atmosfär. Hotellet drivs av en familj och deras gästfrihet erbjuder dig en nästan obegränsad service. Detta gör att du kan njuta av total lugn och avkoppling. Alla rum är elegant inredda och utrustade med alla bekvämligheter. Från balkongen på Parkhotel 't Gulpdal kan du njuta av en magnifik utsikt över Gulpvallei. Detta hotell garanterar en mycket romantisk helg i Limburg i en avslappnad atmosfär.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Hotel Les Charmes Maastricht

5. Hotel Les Charmes | Maastricht

Hotel les Charmes är ett nyrenoverat hotell i Maastricht med 15 romantiska rum. Byggnaden har återställts till sitt ursprungliga skick från år 1725. Hotel Les Charmes har intimitet och romantik och personalen kommer att ge allt för att göra din övernattning oförglömlig. Rummen är rymliga och är alla inredda med sin egen karaktär. Alla rum är fullt utrustade så att du egentligen inte behöver lämna ditt rum under hela sin vistelse. Det kan man kalla romantik i Limburg! De extremt bekväma sängarna garanterar en god natts sömn så att du kan sova ut på morgonen.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Kasteel Terworm Heerlen

6. Kasteel Terworm | Heerlen

In Kasteel Terworm i Heerlen kommer du känna dig som en kunglig gäst. Det vackra slottet och godset, som utstrålar en underbar atmosfär, är annorlunda från något du någonsin upplevt. Letar du efter en plats för en romantisk helg i Limburg, så ska du definitivt åka till Kasteel Terworm. Med sin eleganta atmosfär kan du till fullo njuta av den avslappnade omgivningen. Vissa rum ligger i slottet, andra i Pachthof. Alla rum är individuellt inredda och utrustade med alla bekvämligheter. Sängarna i slottet är alla queen-size för din sovkomfort.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Landhotel Alberts Heijenrath

7. Landhotel Alberts | Heijenrath

Landhotel Alberts i Heijenrath ligger på en platå mitt bland kullarna i södra Limburg. Detta mysiga hotell ligger i ett vackert vandrings- och cyklingsområde mellan Geul och Gulpdal. Den lantliga karaktären ger en mycket speciell atmosfär, särskilt under sommaren i Limburg. I Landhotel Alberts kan du njuta av lugnet och rymligheten. Hotellet har en romantisk trädgård med olika terrasser med utsikt över det gamla hantverket. Hotellet har flera rum och lounger där du kan koppla av. De 15 rummen är bekvämt inredda.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Hotel Botticelli Maastricht

8. Hotel Botticelli | Maastricht

Hotel Botticelli är ett romantiskt hotell i Maastricht som har ett mycket bra läge för en romantisk helg i Limburgs huvudstad. Detta lyxiga hotell i romantisk stil har en lounge och ett frukostrum där du kan koppla av med en härlig frukost på morgonen. De 18 lyxiga rummen ligger i två byggnader: det ursprungliga vinköpmanshuset och annexet. Alla originaldetaljer såsom eldstäder, trapphuset och utsmyckat tak har behållits i sitt ursprungliga skick för att bevara husets atmosfär. Stilen är baserad på den italienska renässansen.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Hotel Schinvelder Hoeve Schinveld

9. Hotel Schinvelder Hoeve | Schinveld

På Hotel Schinvelder Hoeve i Schinveld kommer du att bli bortskämd under din romantiska helg borta. Du kommer garanterat känna dig som hemma i denna historiska miljö från 1384. På detta hotell kan du njuta av lyx på en charmig plats som du aldrig kommer att glömma. De exklusiva sviterna har alla sin egen karaktär och är utrustade med alla bekvämligheter. Den himmelska sängen har massor av kuddar att drömma sig bort med. Dessutom har sviterna en bekväm sittgrupp så att du verkligen inte behöver lämna ditt rum för att slappna av. De Schinvelder Hoeve är ett utmärkt val för en helg i Limburg.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg, Hotel Gulpen Gulpen

10. Hotel Gulpen | Gulpen

Hotel Gulpen ligger i centrum av den burgundiska staden Gulpen och erbjuder utsikt över det berömda Gulperberg. I denna limburgska stad bryggs njutbara Gulpener öl. Inredningen på Hotel Gulpen integreras med den karakteristiska byggnadens ursprungliga utseende och det pittoreska Gulpen. Alla rum är fullt utrustade och är också hållbart möblerat. Sviterna är lyxiga och smakfullt inredda med en vacker javanesisk säng. Men även de övriga rummen är romantiskt inredda så att du kan njuta av det limburgska skådespelet.
Charmiga Hotell Limburg
Charmiga Hotell Limburg Romantiska Hotell Limburg Mysigt Hotell Limburg Mysiga Hotell Limburg Sma Hotell Limburg Romantiskt Hotell Limburg Familjehotell Limburg Trevliga Små Hotell Limburg Charmig Hotell Limburg
Powered by ROImedia