mysiga hotell Friesland

Topp 10 Romantiska hotell i Friesland

Trevliga små hotell i den sjörika provinsen Friesland

Charmiga Hotell Friesland, Hotel Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

1. Hotel Landgoed Lauswolt | Beetsterzwaag

Hotel Landgoed Lauswolt ligger i en vacker villa med en pittoresk terrass med panoramautsikt över en lugnt belägen gård. Från Hotel Landgoed Lauswolt når du Drachten på tio minuters bilfärd. Hotellets omgivningar är perfekta att utforska med cykel. Alla 65 rummen på hotellet är utrustade med alla bekvämligheter, såsom ett modernt badrum. Det finns också en inomhuspool och ett hälsocenter med bastu, solarium och turkiskt bad. På De Heeren van Harinxma serveras utsökt modern mat i den eleganta matsalen med högt i tak och stora fönster.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, Hotel Herberg Joure Joure

2. Hotel Herberg Joure | Joure

Hotel Herberg Joure ligger vid Joures hamn inom gångavstånd från många restauranger och barer. Heerenveen och Sneek nås inom femton minuter med bil och du är cirka tio kilometer från de pittoreska frisiska sjöarna, såsom Tjeukemeer och Snitsermar. Hotel Herberg Joure kombinerar en monumental fasad med modernt designade rum. De åtta rummen har högt i tak och ljusa färger, och är utrustade med alla bekvämligheter, inklusive lyxiga sängar och eget badrum. Det finns också en mysig lounge med en öppen spis i hotellet.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, Villa Mar Makkum

3. Villa Mar | Makkum

Villa Mar i Makkum ligger i en pittoresk, välskött herrgård från 1882. Makkum ligger vid IJsselmeer, inte långt från Afsluitdijk. Villa Mar omges av Frieslands lugna charm och inte långt från hotellet finns det många stränder, hamnar och parker. Villa Mar erbjuder åtta rum, varav fyra är mycket rymliga. Alla rum är unikt inredda där husets karakteristiska drag har bevarats i den moderna designen. Hotellet har ett elegant frukostrum, ett stort vardagsrum med öppen spis och en spaavdelning.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, Pension Perruque Koudum

4. Pension Perruque | Koudum

Pension Perruque är inrymt i en före detta fängelsebyggnad och ligger en halvtimme bort från Sneek. Pension Perruque har ett perfekt läge för att andas in den unika atmosfären i det vackra Koudum. Området är utmärkt för cykelturer genom det vackra frisiska landskapet. Vandrarhemmet har tio smakfulla rum som har modern och elegant inredning. Du kommer att bli mycket varmt välkommen med en kopp kaffe. Det finns även en lounge där du kan koppla av och vid bra väder kan du sitta på den trevliga terrassen och beundra trädgården.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, Hotel BijDeGraaf Finkum

5. Hotel BijDeGraaf | Finkum

Hotel BijDeGraaf i Finkum är inrymt i en karakteristisk bondgård från 1860. Denna gård ligger i ett lugnt område mitt på den frisiska landsbygden. Hotel BijDeGraaf ligger tio kilometer från Leeuwarden och naturreservatet Noorderleech är en tio minuters bilresa från hotellet. Omgivningen är perfekt för promenader eller cykling, det finns många vandrings-och cykelleder. Vid behov kan du kan även hyra cyklar på hotellet. De två rummen har ursprungliga detaljer från huset med en sittgrupp och ett eget badrum med dusch och badkar, samt utsikt över trädgården.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, De Thuiskamer Grouw

6. De Thuiskamer | Grouw

Hotel De Thuiskamer ligger i en 400 år gammal monumental byggnad och ligger bara femton kilometer från Leeuwarden och tjugo kilometer från Heerenveen och Sneek. Hotel De Thuiskamer är ett B&B med två ljusa rum som är utrustade med sängar, en sittgrupp och ett modernt badrum. Ett av rummen erbjuder fantastisk utsikt över Peterskyrkan från 1100-talet. Hotel De Thuiskamer har ett vardagsrum med öppen spis, bibliotek och ett stort matbord. För en romantisk stund kan en picknickkorg med en hälsosam lunch ordnas. Frukosten erbjuder färska regionala specialiteter.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, Hotel Gerbrandy State Boazum

7. Hotel Gerbrandy State | Boazum

Gerbrandy State är inrymt i en gammal frisisk bondgård i Boazum och ligger ca femton minuters bilresa från Sneek och tjugo minuter från Leeuwarden. Den frisiska landsbygden kring Boazum är perfekt för cykling (cyklar kan hyras på hotellet). De fem rummen på Hotel Gerbrandy State är inredda i en rustik stil med trämöbler och korgstolar. Rummen har extra långa sängar, en sittgrupp och ett eget badrum och vissa rum har även ett kök. Hotel Gerbrandy State har även en bastu och bubbelpool. Frukost serveras med färska, lokala råvaror och hembakat bröd.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, Hotel Pension Oppe Klincke Dongjum

8. Hotel Pension Oppe Klincke | Dongjum

Hotel Pension Oppe Klincke är en mysig plats att övernatta på i Friesland och ligger på en traditionell frisisk gård bara två kilometer från Franekers charmiga 1300-talscentrum. Eisinga Planetarium ligger också drygt två kilometer från hotellet. Hotel Pension Oppe Klincke har fyra rymliga lägenheter och studios med trägolv. Alla studior och lägenheter har en sittgrupp och eget badrum. Oppe Klincke serverar en utsökt frukostbuffé i frukostrummet varje dag.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, Hotel Van Sminia Huys Leeuwarden

9. Van Sminia Huys | Leeuwarden

Hotel Van Sminia Huys är ett lyxigt B&B i centrala Leeuwarden, vilket gör att Van Sminia Huys har ett utmärkt läge för att besöka och utforska staden och ett perfekt ställe för en romantisk resa till Leeuwarden. Den klassiska inredningen i Van Sminia Huys och lugnet i de tre rummen kommer göra att du snabbt känner dig hemmastadd här. Du kan fritt använda dig av alla faciliteter på Grand Hotel Post-Plaza mittemot den karakteristiska herrgården, såsom hälsocenter och brasseriet. Frukost kan antingen serveras på sängen eller intas på Brasserie Lourens.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland, Hotel Weidumerhout Weidum

10. Hotel Weidumerhout | Weidum

Hotel Weidumerhout är ett litet hotell i en äkta frisisk bondgård. Hotellets karakteristiska byggnad är från år 1867. Det är en hemtrevlig plats på den vackra landsbygden i Friesland, nära Leeuwarden. I närheten finns många cykel-och vandringsleder genom det typiska frisiska landskapet. Hotel Weidumerhout har tio vackra, rymliga rum där du kan njuta av en god natts sömn. Det finns även en bastu, ett solarium och en trädgård med en fruktträdgård (med terrass). Loungebaren ligger i ett av de gamla stallen på gården.
Charmiga Hotell Friesland
Charmiga Hotell Friesland Romantiska Hotell Friesland Mysigt Hotell Friesland Mysiga Hotell Friesland Sma Hotell Friesland Romantiskt Hotell Friesland Familjehotell Friesland Trevliga Små Hotell Friesland Charmig Hotell Friesland
Powered by ROImedia