mysiga hotell Drenthe

Topp 10 Romantiska hotell i Drenthe

Trevliga små hotell i Drenthe i nordöstra Nederländerna

Charmiga Hotell Drenthe, Hotel Lubbinkhof Odoorn

1. Hotel Lubbinkhof | Odoorn

Hotel Lubbinkhof är en del av Hampshire Classic. Kanske inte det minsta hotellet men med 32 rum får det ändå anses som småskaligt. Och en så vacker bondgård får absolut inte uteslutas i de 10 mest romantiska hotellen i Drenthe. Hotel Lubbelinkhof ligger i en autentisk bondgård och erbjuder rymliga och ljusa rum med balkong eller terrass. Hotellet har en elegant restaurang, en lounge och en vacker terrass runt en gammal ek. Från hotellet kan du njuta av vandring och cykling i den skogsrika omgivningen. Hotellet ligger 8 km från Emmen. I närheten finns också en skulpturträdgård och dösar.
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, Herberg De Loohoeve Schoonlo

2. Herberg De Loohoeve | Schoonlo

Herberg de Loohoeve i Schoonlo är beläget i hjärtat av Drenthe i mitten av skogar, ängar och fält. Herberg de Loohoeve är en idealisk plats för en romantisk semester i Drenthe, där du kan vandra eller cykla i området kring värdshuset. Herberg de Loohoeve har bara 14 rum som ger en mycket intim och småskalig karaktär. Värdshuset erbjuder enkla rum men också mer lyxiga rum med egen terrass. Dessa rum är perfekt för en romantisk helg i Drenthe. Hotellet har en restaurang och brasserie som använder färska råvaror från närliggande gårdar.
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, Hotel Hartlief Buinen

3. Hotel Hartlief | Buinen

Hotel Hartlief ligger i den lugna byn Buinen, i skuggan av Assen. Hotellet har bara 11 rum som är inredda med ljusa färger och sängar med resårmadrass. På soliga dagar kan du njuta av drinkar på terrassen. Hotel Hartlief erbjuder en utmärkt utgångspunkt för att utforska regionen Buinen på cykel (cyklar kan hyras på hotellet). För dem som älskar golf, ligger Het Country Golf Ees tre kilometer bort. Hotellet har också en restaurang som erbjuder kött- och fiskspecialiteter i en spansk atmosfär. Därmed får du en erfara medelhavsromantik i provinsen Drenthe!
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, Lavendelboerderij Ruitenborgh Nieuwediep

4. Lavendelboerderij Ruitenborgh | Nieuwediep

Lavendelboerderij Ruitenborgh i Nieuwediep är ett bed & breakfast i en bondgård från 1899. Detta hus erbjuder en perfekt plats för en romantisk helg i Drenthe med sina wellnessfaciliteter, inklusive en infraröd bastu. Lavendelboerderij Ruitenborgh är inrett i engelsk lantlig stil och erbjuder två charmiga rum på vinden samt en svit. B&B Ruitenborgh har ett mysigt tehus och ett charmigt lunchrum. I terummet serveras traditionella engelska rätter såsom afternoon tea och high tea. Lavendelboerderij Ruitenborgh ligger ca 10 minuter från Stadskanaal.
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, Hotel Vier Vijvers Uffelte

5. Hotel Vier Vijvers | Uffelte

Hotel Vier Vijvers i Uffelte är en verklig pärla i Drenthe. Detta lilla hotell har endast tre rum och är beläget i en autentisk bondgård med halmtak från 1800. Gården ligger ett lugnt, lantligt område mellan Steenwijk och Hoogeveen. Hotel Vier Vijvers har en uppvärmd utomhuspool, en stor trädgård och dammar. På gården finns möjlighet att rida på hästar i naturen. De ljust inredda rummen på Hotel Vier Vijvers har utsikt över trädgården och är utrustade med en sittgrupp och badrum med dusch. Skynda dig att boka eftersom antalet rum är begränsat!
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, B&B De Heerlijkheid Ruinerwold Ruinerwold

6. B&B De Heerlijkheid Ruinerwold | Ruinerwold

De Heerlijkheid Ruinerwold, nära Meppel, är ett litet, lyxigt bed and breakfast med bara tre rum där du kan njuta av en god natts sömn. Denna romantiska autentiska bondgård är omgiven av vidsträckta fält och erbjuder en oas av lugn. Det finns en vacker trädgård där du kan tillbringa en solig dag. Alla tre rum har en egen terrass, bra sängar och en bekväm sittgrupp. Ett av rummen har även en privat utomhusjacuzzi där man kan njuta på tu man hand. Området är även perfekt för cykling och vandring.
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, Erfgoedlogies B&B De Eshof Norg

7. Erfgoedlogies B&B De Eshof | Norg

Erfgoedlogies De Eshof ligger i en traditionell saxisk bondgård i Norg, cirka 8 mil söder om Groningen. Gården ligger bara 100 meter från Norgs centrum där flera trevliga restauranger och butiker finns. De Eshof har en vacker trädgård med utomhuspool där du kan koppla av på en solig dag och ta ett uppfriskande dopp. Det finns också en bastu. De Erfgoed har bara tre rum som ger en mycket intim karaktär. Rummen är moderna och stilfulla med den ursprungliga karaktären bevarad.
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, Hotel De Rustende Jager Eext

8. Hotel De Rustende Jager | Eext

Hotel De Rustende Jager är ett litet hotell med bara 11 rum. Hotellet ligger intill nationalparken Drentsche Aa och ungefär 20 minuter från Groningen. Hotel De Rustende Jager har ett utmärkt läge för att utforska omgivningarna på cykel (cyklar kan hyras av hotellet). Hotellet har en sittgrupp på bottenvåningen med öppen spis där man kan spendera en väldigt romantisk och avkopplande stund på tu man hand. Hotellets småskalighet ger det även en intim känsla.
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, Hotel De Stobbe Ruinen

9. Hotel De Stobbe | Ruinen

Hotel De Stobbe är ett mysigt familjeägt hotell som är beläget i Ruinen, en by 15 minuter från Hoogeveen och Meppel. Nationalparken Dwingelderveld ligger bara 2 kilometer från hotellet. Hotel De Stobbe har inomhuspool, massagesalong och bastu. De 33 rummen är inredda i varma färger och har bra sängar med resårmadrass och moderna badrum med separat badkar och dusch. Hotel De Stobbe har en restaurang som serverar holländska och franska rätter med lokala råvaror. Det finns även en lounge på detta romantiska hotell.
Charmiga Hotell Drenthe
Charmiga Hotell Drenthe, Hotel Odoorn Odoorn

10. Hotel Odoorn | Odoorn

Hotel Odoorn i staden med samma namn, Odoorn, mellan Hoogeveen och Stadskanaal, är inrymt i en modern bondgård med halmtak. Nationalparken De Drentsche Aa ligger 20 minuter bort. Hotel Odoorn erbjuder moderniserade rustika rum med utsikt över den vackra trädgården. Alla 12 rum, med grå väggar, har en sittgrupp och ett modernt badrum med dusch och toalett. Hotel Odoorn har även en restaurang så du behöver inte ta dig långt bort för en bit mat. Det kan vara riktigt romantiskt i detta småskaliga hotell i Odoorn.
Charmiga Hotell Drenthe

Charmiga Hotell Drenthe Romantiska Hotell Drenthe Mysigt Hotell Drenthe Mysiga Hotell Drenthe Sma Hotell Drenthe Romantiskt Hotell Drenthe Familjehotell Drenthe Trevliga Små Hotell Drenthe Charmig Hotell Drenthe