mysiga hotell Delft

Topp 10 Romantiska hotell i Delft

Trevliga små hotell i nederländska prinsstaden

Charmiga Hotell Delft, Hotel de Plataan Delft Centrum Delft

1. Hotel de Plataan Delft Centrum | Delft

Hotel De Plataan är ett vackert hotell i Delfts centrum och ligger mindre än 500 meter från Grote Markt. Vermeer Centrum är en fem minuters promenad från hotellet och centralstationen i Delft ligger ca femton minuters promenad bort. Hotel De Plataan har tilldelats Gröna nyckeln-miljömärkning genom åtagandet att minska elförbrukningen till ett minimum. Alla trettio rum på hotellet är vackert och smakfullt inredda och utrustade med alla bekvämligheter. Vissa rum har ett unikt tema med en soldusch.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Hotel de Koophandel Delft

2. Hotel de Koophandel | Delft

Hotel de Koophandel ligger i hjärtat av Delft, vid Beestenmarkt, och är en idealisk plats för att utforska staden till fots. Alla sevärdheter i Delft är inom räckhåll till fots och du kan spendera timmars promenad genom den historiska stadskärnan och upptäcka intressanta platser. Hotel de Koophandel har 25 rymliga, unikt inredda rum med egna badrum. Personalen på hotellet är mycket hjälpsamma och de hjälper dig gärna att hitta till alla spännande platser i Delft. Hotellet är omgivet av många barer och restauranger så att du har massor av val på kvällarna.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Bridges House Hotel Delft

3. Bridges House Hotel | Delft

Bridges House Hotel är ett lyxigt hotell i Delfts centrum och är inrymt i konstnären Jan Steens gamla kanalhus. I närheten av hotellet finns olika butiker och museer som gör hotellet till en perfekt plats om du vill besöka Delft. Även torget i Delft ligger inom gångavstånd. De tio rummen och sviterna på Bridges House Hotel är unikt inredda och utrustade med extra långa sängar och ett lyxigt badrum. I loungen på hotellet kan du njuta av frukost med utsikt över den äldsta och mest ståtliga kanalen i Delft.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Hotel Soul Inn Delft

4. Hotel Soul Inn | Delft

Hotell Soul Inn i Delft ligger i en originell 1800-talsbyggnad där du reser tillbaka i tiden till sjuttiotalet. Hotellet ligger mindre än en tio minuters promenad från den historiska stadskärnan i Delft. Hotellet har totalrenoverats och omvandlas till ett litet sjuttiotalshotell. Hotellet är enkelt men unikt och mycket avkopplande. De 13 färgstarka temarummen är kreativt inredda och väl värt ett besök. Var uppmärksam på att inte alla rum erbjuder faciliteter som eget badrum och toalett. Du erbjuds även gratis frukost som en bra start på dagen i Delft.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Hotel de Ark Delft

5. Hotel de Ark | Delft

Hotel de Ark ligger i fyra fullt restaurerade historiska byggnader vid den vackra kanalen i det Delfts historiska centrum. Från hotellet kommer du rätt ut i Delfts centrum där du kan ta dig till alla sevärdheter i staden till fots. Inom gångavstånd hittar du många restauranger och affärer och tågstationen ligger endast fem minuter bort. De 38 rummen på Hotel de Ark är lyxigt inredda och nästan alla har vacker utsikt över kanalen eller trädgården. Hotellet har en bar, en lounge och ett 1600-talsdekorerat frukostrum.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Hotel Johannes Vermeer Delft

6. Hotel Johannes Vermeer | Delft

Hotel Johannes Vermeer är ett karaktäristiskt hotell som ligger i den gamla cigarr fabriken i Delfts centrum. Inom gångavstånd från hotellet hittar du flera trevliga shoppingstråk och mysiga caféer. Även kulturälskare är väl tillgodosedda med ett besök till museet eller till ett av de många monumenten. Hotel Johannes Vermeer har trettio lyxiga rum och sviter med egna badrum som är inredda i varma, inbjudande färger. Under frukosten kan du njuta av ett brett utbud av produkter som ger en bra start på dagen.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Hotel de Bieslandse Heerlijkheid Delft

7. Hotel de Bieslandse Heerlijkheid | Delft

Hotel de Bieslandse Heerlijkheid är bara fem minuters bilresa från Delfts centrum och ligger i en lugn miljö med utsikt över landskapet. Till fots kan du nå Delfts centrum på tjugo minuter. Bieslandse Heerlijkheid ligger i en ombyggd historisk lada och har en stor trädgård med terrass och en grillplats. Alla sex rum på Bieslandse Heerlijkheid har en unik inredning med trämöbler och är inredda i ljusa färger med underbar utsikt över den pittoreska landsbygden i Delft.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Hotel Leeuwenbrug Delft

8. Hotel Leeuwenbrug | Delft

Hotel Leeuwenburg ligger vid en av de vackraste kanalerna i Delft med gångavstånd till alla sevärdheterna, inklusive centralstationen i Delft. Alla 36 rum på Leeuwenburg är unikt inredda och har en vacker utsikt över staden eller kanalerna. Rummen är utrustade med alla bekvämligheter såsom privat badrum. I den mysiga hotellbaren kan du njuta av en drink och den hjälpsamma personalen hjälper dig gärna att hitta en trevlig restaurang. Varje morgon kan du njuta av en rejäl frukost på hotellet.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Hotel Buitengoed De Uylenburg Delfgauw

9. Hotel Buitengoed De Uylenburg | Delfgauw

Hotel Buitengoed De Uylenburg ligger i den gamla byn Klein Delfgauw och ligger mellan ängarna på kanten av ett stort naturreservat, i skuggan av Delft. Hotellet ligger bara två kilometer från den historiska stadskärnan i Delft. De 13 rummen på Hotel Buitengoed De Uylenburg i Delfgauw är vackert möblerade och utrustade med dusch och toalett. Alla rum på detta välkomnande värdshus har på bottenvåningen en fin privat terrass med fantastisk utsikt över de pittoreska omgivningarna i Delfgauw.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft, Museumhotels Delft Delft

10. Museumhotels Delft | Delft

Museumhotels Delft är en del av Best Western och ligger i tre historiska byggnader i hjärtat av den historiska stadskärnan i Delft. Från hotellet kan du strosa omkring i Delft på de många kanalerna, broar, intima torg och smala gränder. I närheten av Museumhotels Delft hittar du många kaféer, restauranger och museer. Alla tre delar av hotellet är unikt inredda med antikviteter och konstverk. De 66 rummen är utrustade med ett eget badrum och på morgonen kan du njuta av en riklig frukostbuffé.
Charmiga Hotell Delft
Charmiga Hotell Delft Romantiska Hotell Delft Mysigt Hotell Delft Mysiga Hotell Delft Sma Hotell Delft Romantiskt Hotell Delft Familjehotell Delft Trevliga Små Hotell Delft Charmig Hotell Delft
Powered by ROImedia