mysiga hotell Toscana

Topp 10 Romantiska hotell i Toscana

Trevliga små hotell i Toscana och vindistriktet Chianti

Charmiga Hotell Toscana, Relais la Torre Arezzo

1. Relais la Torre | Arezzo

Relais La Torre i Arezzo är väl värt topplaceringen som det mest romantiska hotellet i Toscana. Detta hotell är beläget på en gård mitt bland vingårdar och olivlundar. Är inte detta alla drömmar om för en romantisk semester i Toscana? Relais La Torre är en del av befästningen La Torre (från år 1756) och har fem rymliga sviter. Här kan du koppla av i en underbar intim miljö och varva ner, det kommer verkligen kännas som en helt annan värld. Stämningen är avslappnad och bekväm. Det finns också en gårdsbutik där man kan köpa traditionella toskanska produkter. Frukosten består även av hemgjorda produkter.
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, Fattoria la Torre Montecarlo di Lucca

2. Fattoria la Torre | Montecarlo di Lucca

Fattoria La Torre är en ekologisk bondgård i närheten av den pittoreska byn Montecarlo di Lucca. Gården är omgiven av vingårdar och olivträd och har en vacker utsikt över dalen. På denna gård produceras utmärkt vin och om du övernattar här bör du definitivt be om ett smakprov. Vad kan vara trevligare än att njuta av utsikten över den toskanska landsbygden under en kvav eftermiddag, med en flaska vin som producerats med kärlek? Både hotellet och lägenheterna är utmärkta och fullt utrustade.
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, Fattorie Santo Pietro San Gimignano

3. Fattorie Santo Pietro | San Gimignano

Fattorie Santo Pietro i San Gimignano ligger i Toscanas böljande kullar mellan San Gimignano och Certaldo. Vissa säger att detta är den vackraste delen av Toscana. Gården är en oas av lugn, omgiven av orörd natur. De monumentala husen tillhörde tidigare adelsfamiljer, men är nu tillgänglig för dig för en romantisk vistelse i Toscana. Egendomen är på 300 hektar varav en betydande del fungerar som en vingård. Även silveraktiga olivträd är väl representerade här. Rummen i lägenheterna är mycket rymliga, eleganta och fullt utrustade.
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, Montalto San Miniato

4. Montalto | San Miniato

Montalto i San Miniato är en stor gård i Toscanas böljande landskapet och typisk för den toskanska landsbygden. Denna gård ligger mellan Pisa och Florens, så du har ett bra centralt läge och kan lätt nå alla sevärdheter i Toscana härifrån. Monaltos egendom är hisnande. Från den stora terrassen har du en magnifik utsikt över dalen. Rummen är bekväma och du kan njuta av en romantisk avkopplande stund med din partner. Maten som serveras på gårdens restaurang är också mycket välsmakande och bidrar till en romantisk vistelse i Toscana.
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, Villa I Bossi Arezzo

5. Villa I Bossi | Arezzo

Villa I Bossi i Arezzo byggdes 1240 och utstrålar en klassisk nostalgi. I denna villa bor fortfarande en ättling till Albergottifamiljen, som byggde huset på den tiden. Letar du efter ett romantiskt hotell i Toscana som även har ett klassiskt förflutna, är Villa I Bossi rätt val för dig! Här kan du förundras över antikviteter i huset, villan har ett litet museum med antika målningar, böcker och bilder. Byggnaden utstrålar något unikt och du kommer definitivt att känna dig hemmastadd och njuta av din romantiska vistelse i Toscana.
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, Fattoria Pogni Certaldo

6. Fattoria Pogni | Certaldo

Fattoria Pogni i Certaldo ligger i hjärtat av Chianti-regionen mellan Florens och Siena. Denna gård har en historisk essens och går tillbaka till det trettonde århundradet. Byn Certaldo ligger 400 meter bort så du har en vacker utsikt över den toskanska landsbygden. Gården omfattar sex rymliga rum, alla med komfort och avskildhet. Här kan du verkligen njuta av det toskanska landskapet och atmosfären. På gården tillverkas också vin som du garanterat kommer få smaka på. Här är lugn och ro typiska kännetecken och perfekt för en romantisk vistelse i Toscana.
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, Cafaggio di Sopra Pontassieve

7. Cafaggio di Sopra | Pontassieve

På Cafaggio di Sopra i Pontassieve kan du välja mellan en villa på ca 300 m2 eller en rymlig lägenhet på 100 m2. Båda har en spektakulär utsikt över det böljande toskanska landskapet. Byn är strategiskt beläget nära floden Arno och härifrån kan du enkelt resa till andra delar av Toscana. Byn har en typisk toskansk karaktär och skulle du vilja ta en paus från stojet och stimmet är detta ett utmärkt val. I dessa medeltida byggnader kommer du definitivt till ro och din romantiska vistelse blir garanterat lyckad.
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, I Grocchi Borgo a Mozzano

8. I Grocchi | Borgo a Mozzano

I Grocchi i Borgo a Mozzano är en stor bondgård med 5 lägenheter, 2 pooler, en jacuzzi och cyklar för att utforska området. Gården ligger inte långt från Lucca så läget är relativt centralt och alla de berömda platserna i Toscana är lätta att nå. Som tusentals byar i Toscana utstrålar Borgo a Mozzano en fridfull stillhet, perfekt för ett par som vill ha en romantisk semester i Toscana och bara umgås tillsammans. Det enda som du kommer störas av här är fåglarna. Är inte det perfekt för en romantisk vistelse i Toscana?
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, Acquechete Palaia

9. Acquechete | Palaia

Gården Acquechete i Palaia är för dem som verkligen vill bo med en typisk toskansk familj. De driver detta gårdshotell med hjärta och själ och kommer att göra allt som står i deras makt för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Du kan till och med utforska det toskanska landskapet tillsammans med dem. Men du kan naturligtvis också bara avslappnad njuta av lugnet i den toskanska landsbygden. De erbjuder härlig matlagning och du är välkommen att vara med och njuta av rätter med ekologiska ingredienser. Definitivt en rekommendation för en vistelse i Toscana!
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana, Al Valentino Massarosa

10. Al Valentino | Massarosa

Al Valentino i Massa Rosa är en 1800-talsbondgård som har totalrenoverats i perfekt harmoni med miljön och naturen. Al Valentino erbjuder dig en lugn oas med Versilias vackra gröna kullarna som omger gården. Al Valentino ligger bara minuter från kusten så här kan du välja att på kvällen ta en romantisk promenad på stranden och titta på solnedgången tillsammans. Rummen är bekväma och erbjuder dig massor av avskildhet. Därmed är Al Valentino en passande avslutning på listan över topp 10 mest romantiska hotell i Toscana.
Charmiga Hotell Toscana
Charmiga Hotell Toscana Romantiska Hotell Toscana Mysigt Hotell Toscana Mysiga Hotell Toscana Sma Hotell Toscana Romantiskt Hotell Toscana Familjehotell Toscana Trevliga Små Hotell Toscana Charmig Hotell Toscana
Powered by ROImedia