mysiga hotell Pas de Calais

Topp 10 Romantiska hotell i Pas de Calais

Trevliga små hotell i Pas de Calais på norra Frankrikes kust

Charmiga Hotell Pas de Calais, Hotel Les Jardins d'Hardelot Hardelot-Plage

1. Hotel Les Jardins d'Hardelot | Hardelot-Plage

Hotel Les Jardins d'Hardelot är ett nytt hotell, som ligger bara 600 meter från stranden i Hardelot-Plage. Golfbanan i Hardelot ligger bara 1,5 kilometer från hotellet. Alla 39 rum på Hotel Les Jardins d'Hardelot är utrustade med moderna bekvämligheter, såsom dockningsstation för iPod. De rymliga rummen har en bekväm sittgrupp och vissa rum har en fin balkong där du kan njuta av Hardelot. Hotel Les Jardins d'Hardelot har en badtunna, bastu och turkiskt bad. I omedelbar närhet finns flera barer och restauranger att hitta.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, Villa Tremail Wimereux

2. Villa Trémail | Wimereux

Villa Trémail i Wimereux är ett modernt bed and breakfast vid vattnet i den vackra fiskebyn Wimereux. Wimereux är den perfekta destinationen i Calais för en avkopplande vistelse och en bra utgångspunkt för att utforska regionen. Detta bed and breakfast har fantastisk panoramautsikt över Nordsjön. Villa Trémail har fem bekväma rum som är utrustade med ett eget badrum. Atmosfären på Villa Trémail är mycket avkopplande och du kommer garanterat att komma till ro här. I byn, inte långt från detta bed and breakfast, finns några bra fiskrestauranger att hitta.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, Le Castel des Anges Wailly-Beaucamp

3. Le Castel des Anges | Wailly-Beaucamp

Le Castel des Anges i Wailly-Beaucamp är inrymt i ett slott med anor från 1700-talet. Slottet ligger fem kilometer från motorväg A16. Berck ligger 10 minuters bilresa bort och Le Touquet 20 minuter. Slottet har en romantisk inredning med en stor park. Le Castel des Anges har fyra unikt inredda rum och en självhushållsstuga, alla med privat badrum, vissa med bubbelbadkar. Stugan har träbjälkar och en härlig privat terrass. Du kan spela flygel i den ståtliga loungen eller koppla av vid brasan. Frukosten består av färska bakverk och sylt.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, Le Chateau Saint-Pierre-Brouck

4. Le Château | Saint-Pierre-Brouck

Le Château i Saint-Pierre-Brouck är ett pensionat en halvtimmes bilfärd från Calais och Saint-Omer. Byn är belägen i mitten av triangeln Calais, Dunkerque och Saint-Omer. Om man vill utforska den norra sidan av Pas-de-Calais, är detta en utmärkt utgångspunkt. 18 kilometer bort ligger det vackra naturreservatet Platier d'Oye som verkligen är värt ett besök. Le Château har fem rum med eget badrum. Vissa rum har en romantisk himmelssäng. Ägarna hjälper dig mer än gärna på vägen under din vistelse. Under din frukost i vinterträdgården har du en vacker utsikt över parken.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, La Petite Madeleine Montreuil-sur-Mer

5. La Petite Madeleine | Montreuil-sur-Mer

La Petite Madeleine ligger i Marais-de-la-Canche intill de medeltida vallgravarna i Montreuil-sur-Mer. La Petite Madeleine ligger tio minuter från motorväg A16 och Le Touquet, känd för sina stränder och golfklubb, ligger tjugo minuters bilresa bort. Restaurant La Grenouillère, som tilldelats en Michelin-stjärna, ligger bara 800 meter från La Petite Madeleine. Detta pensionat har två rum med en privat terrass med utsikt över den stora anlagda trädgården. De individuellt inredda rummen är inredda med trämöbler och har eget badrum. På din egen terrass kan du njuta av frukost på morgonen.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, Les Hauts de Boulogne Boulogne-sur-Mer

6. Les Hauts de Boulogne | Boulogne-sur-Mer

Les Hauts de Boulogne är ett bed and breakfast med en fridfull trädgård bara 200 meter från de gamla kvarteren i Boulogne-sur-Mer. I denna stadsfel finns diverse affärer och barer att hitta. Hamnen i Boulogne-sur-Mer är bara en fem minuters bilresa från Les Hauts de Boulogne och ligger 2,5 kilometer från Nausica? Centre National de la Mer. B&B Les Hauts de Boulogne har tre elegant inredda rum med eget badrum. I rummen kan du själv göra både te och kaffe. Frukost serveras i den färgglada matsalen som har utsikt över den vackra trädgården på Les Hauts de Boulogne.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, Villa Vent D'Bout Bleriot-Plage

7. Villa Vent D'Bout | Blériot-Plage

Villa Vent D'Bout är ett bed and breakfast som ligger endast 150 meter från stranden i Bleriot, vid början av den vackra kustvägen som förbinder Calais och Boulogne-Sur-Mer. I närheten av detta bed and breakfast finns flera barer och restauranger. Calais centrum med sina trevliga shoppinggator ligger bara tre kilometer från Villa Vent D'Bout. De tre rummen på detta charmiga bed & breakfast har ett privat badrum med dusch. Frukost serveras vid den mysiga öppna spisen i matsalen. Du kommer definitivt att känna dig tillfreds här.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, Chateau de Philiomel Lillers

8. Le Château de Philiomel | Lillers

Château de Philiomel är inrymt i en vacker 1800-talsbyggnad omgiven av en park på trettio hektar, 1,5 kilometer från tågstationen i stadens Lillers. Béthune ligger 14 km från detta bed and breakfast. De fyra eleganta rummen på Le Château de Philiomel erbjuder härliga vyer över den omgivande parken. Alla rum har eget badrum och vissa rum har även en privat terrass, en öppen spis och en bubbelpool. På terrassen av Le Château de Philiomel kan du njuta av solen. Frukosten består bland annat av hemlagad sylt, bakverk och färsk apelsinjuice.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, Chateau de la Marine Wimille

9. Château de la Marine | Wimille

Château de la Marine i Wimille är ett bed and breakfast i en park på en hektar med magnifik havsutsikt. Château de la Marine är en tio minuters bilresa från Boulogne-sur-Mer. Golfklubben Wimereux ligger fem kilometer bort och tågstationen i Wimille tre kilometer. De fyra rummen på detta bed and breakfast är inredda i neutrala färger med eleganta möbler. Vissa rum har även en terrass. Loungen på detta slottshotell har utsikt över terrassen och trädgården. På kvällen kan du äta middag i matsalen med högt i tak och vacker utsikt över parken. Här serveras även frukosten.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais, B&B La Roseraie Saint-Etienne-au-Mont

10. B&B La Roseraie | Saint-Étienne-au-Mont

B&B La Roseraie ligger i det vackra Saint-Etienne-au-Mont, tio minuters bilfärd från Equihen-Plage. Boulogne-sur-Mer ligger 7 kilometer bort och inom tio minuter med tåg kan du vara på akvariet Nausicaá. De fyra rummen på detta bed and breakfast ligger i ett traditionellt hus och har ett eget badrum. Vissa rum är inredda med strand eller golf som tema och har ett avkopplande bubbelbadkar. La Roseraie har en vacker trädgård med en möblerad terrass. I matsalen serveras frukost med utsökt hemlagad sylt.
Charmiga Hotell Pas de Calais
Charmiga Hotell Pas de Calais Romantiska Hotell Pas de Calais Mysigt Hotell Pas de Calais Mysiga Hotell Pas de Calais Sma Hotell Pas de Calais Romantiskt Hotell Pas de Calais Familjehotell Pas de Calais Trevliga Små Hotell Pas de Calais Charmig Hotell Pas de Calais
Powered by ROImedia