mysiga hotell Paris

Topp 10 Romantiska hotell i Paris

Härliga små hotell i den romantiska ljusstaden Paris

Charmiga Hotell Paris, BLC Design Hotel Paris

1. BLC Design Hotel | Paris

BLC Design Hotel ligger på en lugn gata med gångavstånd från alltid livliga Place de la Bastille. Du kan därför dra dig tillbaka hit och koppla av medan underhållningen bara är en tio minuters promenad inom räckhåll. BLC Design Hotel har nästan trettio rum som alla är nyrenoverade, unikt inredda och försedda med alla moderna bekvämligheter du behöver för en romantisk weekend i Paris. I närheten av hotellet finns gott om trevliga matställen där du kan njuta av mat eller spendera en romantisk stund med ett glas vin, så detta hotell är perfekt för en romantisk stadstur till Paris.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Color Design Hotel Paris

2. Color Design Hotel | Paris

Color Design Hotel i Paris ligger nära det trendiga Place de la Bastille och har nyligen fått ett nytt utseende. Varje rum har sin egen nyans och färger som ger hotellet en unik karaktär. Speciellt de med kärlek till modernitet kommer till sin rätt på detta hotell. De 46 moderna rummen på detta designhotell är utrustade med alla moderna bekvämligheter. Hit kan du komma tillbaka och koppla av efter en hektisk dag på staden. Frukostrummet har en trendig atmosfär så att du börjar dagen väl utvilad. På sommaren kan du äta frukost på terrassen.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Hotel Opera Frochot Paris

3. Hotel Opera Frochot | Paris

Hotel Opera Frochot i Paris är ett boutiquehotell som ligger i stadsdelen Montmartre i centrala Paris. Det berömda Moulin Rouge ligger bara 500 meter från hotellet. Hotellet är uppkallat efter Opera Frochot som bara ligger 100 meter bort, även Opera Garnier ligger inom gångavstånd. Du är dessutom bara några minuter bort till trevliga restauranger och butiker. De 24 (ljudisolerade) rummen är modernt och lyxigt inredda. Du kommer att bli mycket välkomnad av personalen och känna dig riktigt hemma. Definitivt ett måste om du letar efter en romantisk tillflyktsort i Paris.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Hotel Le Bellechasse Paris

4. Hotel Le Bellechasse | Paris

Hotel Le Bellechasse i Paris är ett vackert hotell i romantisk stil designad av modedesignern Christian Lacroix. Hotel Le Bellechasse är idealiskt beläget i hjärtat av Paris i Saint-Germain. Hotellet har över trettio ljudisolerade rum med alla bekvämligheter för din romantiska weekend i Paris. Hotel Le Bellechasse är verkligen ett måste att bo i Paris. Hur romantiskt är att du inte att få frukost på sängen. Det är verkligen ett härligt uppvaknande i den vackra staden Paris! För en romantisk weekend i Paris bör du definitivt kommit till Le Bellechasse.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Villa Beaumarchais Paris

5. Villa Beaumarchais | Paris

Hotel Caron de Beau Marchais i Paris är ett gammalt parisiskt hotell personifierat. Det kommer att kännas som att du är i en helt annan värld och utan tvivel en succé om du vill spendera en romantisk weekend i Paris. Alla 19 rum är inredda i fransk sjuttonhundratalsstil och de är alla mycket vackra. Rummen på Hotel Caron de Beau Marchais är bekväma så att du kan koppla av på hotellet. Hotellet är centralt beläget i den berömda och exklusiva stadsdelen Marais. Du kan därför ha en trevlig utgång i närheten av hotellet för att sedan koppla av på ditt hotell.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Hotel Mademoiselle Paris

6. Hotel Mademoiselle | Paris

Hotel Paris Est Lafayette ligger vid Canal Saint Martin och även i närheten av Gare du Nord, alltså ett mycket centralt läge. Från hotellet kan du göra trevliga, romantiska promenader till exempelvis saluhallen St-Quentin. Även stadsdelarna Montmartre och Place de la Bastille kan nås inom några minuter (med tunnelbanan). Rummen på Paris Est Lafayette har alla bekvämligheter och har var och en sin egen charm. Frukosten är riklig så att du får en ordentlig start på dagen och tillräckligt med energi för din romantiska vistelse i Paris. Kort sagt, ett mycket trevligt boende i Paris.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Hotel Serotel Lutece Paris

7. Hotel Serotel Lutéce | Paris

Hotel Serotel Lutéce ligger i hjärtat av Paris i en stadsdel som är full av historiska monument, såsom Panthéon-kyrkan, Sorbonne Universitetet och den Luxemburgska trädgården. På Hotel Serotel Lutece är du omringad av den diskreta charmen och parisiska atmosfären. Rummen är mysiga och det är definitivt ett bra boende om du planerar en romantisk weekend i Paris. Rummen är fullt utrustade med alla bekvämligheter och om du behöver något, till exempel ett strykjärn, så att personalen mer än villiga att hjälpa dig. På morgonen serveras en läcker frukost.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Standard Design Hotel Paris

8. Standard Design Hotel | Paris

Standard Design Hotel i Paris är allt annat än standard. Långt därifrån. För det första har det ett idealiskt läge i Paris. Hotellet ligger på en lugn gata i närheten av det trendiga Marais. Även Place de la Bastille ligger inom gångavstånd. Hotellet totalrenoverades nyligen och har över trettio fashionabla designade rum som är modernt och smakfullt inredda. Rummen erbjuder dig total komfort under din romantiska weekend i Paris. Färgerna svart och vitt är de grundläggande färgerna på hotellet och i varje rum har två trendiga nyanser lagts till. Ett måste för den moderna entusiasten.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Le Petit Belloy Saint Germain Paris

9. Le Petit Belloy Saint Germain | Paris

Hotel Le Petit Belloy Saint Germain i Paris är ett litet, informellt hotell beläget i stadsdelen Quartier Latin, i närheten av Saint Michel och Saint Germain. Du befinner dig på gångavstånd till Paris centrum vilket gör det till ett perfekt läge. De tjugo rummen är fullt utrustade med en queen size-säng, modernt badrum och möbler från Ligne Roset. Vissa rum har även en spektakulär utsikt över Paris. På Le Petit Belloy Saint Germain får du en gratis välkomstdrink med en te-buffé. Frukosten serveras också gratis för dig. Kort sagt, utmärkt för din romantiska weekend i Paris.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris, Hotel Magenta Paris

10. Hotel Magenta Paris | Paris

Hotel Magenta Paris i Paris är bra beläget nära Place de la République i det 10:e arrondissementet. Stationerna Gare de l'Est och Gare du Nord ligger inom gångavstånd och därifrån kan du ta dig runt i hela Paris. Inom gångavstånd finns det historiska kvarteret Le Marais, där du kan hitta alla sorters trevliga restauranger. Här hittar du också exklusiva butiker för utmärkt shopping. Kanske inte så romantiskt, men något du kan göra en annan helg med dina väninnor. Rummen på hotellet är elegant inredda med stora queen size-sängar och utrustade med alla bekvämligheter. Idealiskt för en romantisk övernattning med din partner.
Charmiga Hotell Paris
Charmiga Hotell Paris Romantiska Hotell Paris Mysigt Hotell Paris Mysiga Hotell Paris Sma Hotell Paris Romantiskt Hotell Paris Familjehotell Paris Trevliga Små Hotell Paris Charmig Hotell Paris
Powered by ROImedia