mysiga hotell Vallonien

Topp 10 Romantiska hotell i Vallonien

Härliga små hotell i den fransktalande delen av Belgien

Charmiga Hotell Vallonien, Château Boirs Bassenge Boirs

1. Château Boirs | Bassenge Boirs

Château Boirs ligger i ett vackert slott från 1840 i praktfulla Jekervallei. Denna region är fortfarande oupptäckt av turister och ligger ändå bara femton kilometer från Maastricht och Liège. Slottet har tio vackra, rymliga sviter med eget badrum. Du har en fin utsikt över gården och den soliga terrassen. Château Boirs är en idealisk utgångspunkt för promenader och cykling i de vackra omgivningarna. På Château Boirs är gästfrihet av största vikt. ägarna står redo att hjälpa dig med tips och kommer att skämma bort dig under din vistelse här.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Château D'Hassonville Marche-en-Famenne

2. Château D Hassonville | Marche-en-Famenne

Château D'Hassonville in Marche-en-Famenne är ett slott som ursprungligen användes som jaktstuga. Solkungen Ludvig XIV var väldigt förtjust i landskapet i området D'Hassonville och spenderade mycket tid där. Slottet erbjuder flera lounger med eldstäder som tänds under kyliga kvällar. Där kan du ha en romantisk stund nersjunken i stora fåtöljer. Slottet har en diskret atmosfär och där kan du njuta av din vistelse tillsammans med ditt sällskap. Alla rum är individuellt inredda och vissa av dem har utsikt över parken.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Le Château de Rendeux Rendeux

3. Le Château de Rendeux | Rendeux

Le Château de Rendeux i staden med samma namn, Rendeux, är ett fyrstjärnigt hotell som ligger i en vacker grön dal nära turistorterna i Durbuy och La Roche-en-Ardenne. De 17 rummen i detta romantiska slott är utrustade med alla bekvämligheter. Förutom lyxiga dubbelrum finns också en stor, lyxig svit med ett sovrum med dubbelsäng, ett enkelrum och ett vardagsrum med toalett. Alla rum har utsikt över den trädkantade parken som ger en oas av lugn i de eleganta rummen. Du kommer garanterat ha en lyckad övernattning i detta romantiska slott.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Château de Namur Namen

4. Château de Namur | Namen

Château de Namur i staden med samma namn, Namur, ligger på toppen av citadellet gömd i ett vackert grönområde. De 29 rummen är bekvämt inredda, varav vissa har fantastisk panoramautsikt över Meusedalen och ger en känsla av lugn. Rummen är fullt moderniserade och har en elegant karaktär med pastellfärger som ger rummen en romantisk atmosfär. Det finns också fem bekväma sviter med vardagsrum. I Château de Namur kan du också njuta av gourmeträtter i hotellets restaurang. Restaurangen L Ermitage erbjuder något att njuta av för den kulinariska finsmakaren.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Le Château de Limont Limont

5. Le Château de Limont | Limont

Le Château de Limont i staden med samma namn, Limont, är ett slott från 1700-talet som har totalrenoverats. Den stora parken på nästan 10 hektar ger ett lugnt intryck och du hör nästan ingenting här om du sitter utanför, med undantag för den glada fågelsången. Slottet har tjugo lyxiga rum som alla uppfyller kraven på en romantisk tillflyktsort i Vallonien. Rummen har utsikt över parken och andas ett enorm lugn. För att helt kunna koppla av med sin älskade finns dessutom en jacuzzi, möjlighet till massage och olika aktiviteter i parken.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Château de la Neuville Huy

6. Château de la Neuville | Huy

Chateau de la Neuville i Huy är ett vackert slott från 1700-talet som ligger inbäddat i Meusedalen. Château de Neuville är en sällsynthet i lantlig stil och har en 7 hektar stor park. Slottet ligger bara 2 minuter från den historiska stadskärnan i Huy och är också beläget i en vacker miljö som garanterar en romantisk helg i Ardennerna. Slottet har 11 rymliga rum och är utrustade med alla bekvämligheter. I de bekväma sängarna kommer du att sova mycket bra och helt komma till ro i det vackra Vallonien.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Domaine du Château Du Bois Arlon

7. Domaine du Château Du Bois | Arlon

Domaine du Chateau du Bois i Arlon är en oas av lugn. Här kommer du känna ett totalt lugn efter en romantisk weekend i Vallonien. Den vackra egendomen på över 200 hektar ger känslan av frihet en ny innebörd. Du kan promenera ner längs sjöar och skogar på denna charmiga plats. Det fyrstjärniga hotellet erbjuder ett lyxigt boende med rymliga rum utrustade med alla bekvämligheter. I loungen och på terrassen i det allmänna rummet, kan du alltid koppla av med ett glas vin. Ett absolut måste för en romantisk helg.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Maison de Charme Le Changement Fronville

8. Maison de Charme Le Changement | Fronville

Maison de Charme Le Changement i Fronville är från år 1910 och har länge fungerat som ett hotell. Hotellet ligger i byn Fronville och har utsikt över bergen. Det ligger nära floden Ourthe där du kommer att vara omgiven av lugnet och naturen. Maison de Charme Le Changement ligger inte långt från de vackra platserna Durbuy, Hotton och La Roche. Hotellet har fyra smakfullt inredda rum. Salongen är smakfullt inredd och kan användas som både matsal och vardagsrum. Rummen är bekväma och ligger till grund för en romantisk helg i Vallonien.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Auberge du Val d'Aisne Fanzel

9. Auberge du Val d Aisne | Fanzel

Auberge du Val d'Aisne i Fanzel ligger i Aisne Fanzel dalen, i en liten by i utkanten av Ardennerna. Denna 1700-talsbondgård har restaurerats och erbjuder idag komforten av ett trestjärningt hotell och äktheten av en bondgård i Ardennerna. Det kommer kännas som att du är i en helt annan värld där du kan varva ner helt. Här kan du lata dig i trädgården och njuta av den naturliga skönheten i omgivningen av detta värdshus. På terrassen kan du lyssna på ljudet av floden. Om detta inte är en roman.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien, Vertes-feuilles Saint-Saveur

10. Vertes-feuilles | Saint-Saveur

Hotel Vertes Feuilles i Saint-Sauveur ligger i hjärtat av Le Pays des Collines. Anläggningen består av två små genuina bondgårdar från år 1850. Dessa har restaurerats där äktheten har behållits och harmonin med naturen inte gått förlorad. På Vertes-Feuilles finns fem rymliga rum. Du kommer att njuta av lugnet, romantik och härlig mat. Under frukosten serveras hembakat bröd med läckra sylter och grönsaker från trädgården samt ett glas färsk juice. Regionen har flera slott som är värda att besöka.
Charmiga Hotell Vallonien
Charmiga Hotell Vallonien Romantiska Hotell Vallonien Mysigt Hotell Vallonien Mysiga Hotell Vallonien Sma Hotell Vallonien Romantiskt Hotell Vallonien Familjehotell Vallonien Trevliga Små Hotell Vallonien Charmig Hotell Vallonien
Powered by ROImedia