mysiga hotell Gent

Topp 10 Romantiska hotell i Gent

Härliga små hotell i den vackra staden Gent i Östflandern

Charmiga Hotell Gent, Charme Hotel Hancelot Gent

1. Charme Hotel Hancelot | Gent

Charme Hotel Hancelot är ett litet hotell med 12 rum, beläget i en gammal herrgård som en gång i tiden ägdes av en Baron. Hotel Hancelot är elegant inrett och ligger 15 minuters promenad från Belfort och tio minuter från Capitolteatern. Hotel Hancelot erbjuder rymliga rum inredda med antika möbler och originaldetaljer såsom högt i tak. Hotel Hancelot har en lounge med öppen spis och skuggig terrass. Övriga bekvämligheter är fitnesscenter, bastu och massagefacilitet. Hotel Hancelot hyr även ut cyklar eftersom Gents centrum och omgivningen kring älven lämpar sig mycket väl för härliga cykelturer.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, Hotel Harmony Gent

2. Hotel Harmony | Gent

Hotel Harmony is ett lyxigt familjeägt hotell, inrymt i två historiska byggnader i stadsdelen Patershol. Hotel Harmony ligger endast 10 minuters promenad från S:t Bavo-katedralen och mindre än 100 meter från Huis van Alijn. Alla 24 rummen är smakfullt inredda och försedda med ett modernt badrum. Rummen har utsikt över de äldsta delarna av staden. Hotel Harmony har en pool där man kan koppla av efter en dags promenerande. Det finns också en elegant lounge, inredd i mörkt trä. Du kan också njuta av en måltid eller en drink på hotellets terrass.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, Design B&B Logidenri Gent

3. Design B&B Logidenri | Gent

Design B&B Logidenri är inrymt i en vacker 1800-talsherrgård i Gents centrum med gångavstånd till alla sevärdheterer. Begijnhof är 5 minuter bort liksom det kända torget Sint-Baafsplein. De fem rummen på B&B Logidenri är fullt utrustade och mycket modernt inredda. Det finns även en liten innergård där du kan njuta medan du smuttar på en drink. På Logidenri kommer du med säkerhet känna av gästfriheten och det är en garanterad romantisk tillflyktsort.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, Verne Dreaming Gent

4. Verne Dreaming | Gent

Verne Dreaming är ett boutiquehotell med två unikt inredda sviter i den historiska stadskärnan i Gent, endast 500 meter från Belfort och 350 meter från S:t Bavo-katedralen. Sviterna har extra stora sängar och en mysig sittgrupp. På väggarna i rummen hänger erotiska bilder vilket kan vara inspirerande för en romantisk helg i Gent. Frukosten serveras på rummet vilket gör att du verkligen kan slappna av när du vaknar. Därför hör Verne Dreaming definitivt till topp 10-listan över romantiska hotell i Gent.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, Hotel Riverhouse Gent

5. Hotel Riverhouse | Drongen

Hotel Riverhouse är en stor villa i utkanten av Drongen vid floden Leie. Hotel Riverhouse har en rymlig, modern svit med egen balkong och ett fullt utrustat kök. Sviten har klassiska trägolv och ett rymligt vardagsrum med en sittgrupp. I sovrummet finns en king size-säng där du kan sova lugnt. Badrummet är utrustat med ett härligt, stort badkar. Hotel Riverhouse ligger bara fem kilometer från den historiska stadskärnan i Gent och i närheten finns otaliga cykelvägar där du kan göra många härliga utflykter.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, Studio 17 Gent

6. Studio 17 | Gent

Studio 17 har en lägenhet som är belägen i en renoverad lagerlokal, bara en kilometer från Gents centrum. Lägenheten består av ett rymligt sovrum, ett vardagsrum med sittgrupp och ett fullt utrustat kök. Sovrummet har en säng med resårmadrass och badrum med golvvärme. Studio 17 är således en kombination av romantisk lugn och närhet till den livliga staden Gent där du kan gå vilse i de många små gatorna som staden hyser.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, Designhotel De Waterzooi Gent

7. Designhotel De Waterzooi | Gent

Designhotel De Waterzooi ligger i en historisk byggnad från 1713. Designhotellet har tre sviter och är beläget i Gents centrum vid foten av slottet Gravensteen. Sviterna på Designhotel De Waterzooi har alla originaldetaljer kvar, såsom takbjälkar och stora fönster. Sviternas vardagsrum har alla bekvämligheter som hör designhotell till. Varje morgon blir ni serverade en delikat frukost. Waterzooi ligger inom 200 meter från het Huis van Alijn och 250 meter från designmuseet.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, Guesthouse Verhaegen Gent

8. Guesthouse Verhaegen | Gent

Guesthouse Verhaegen ligger i en 1700-talsbyggnad i den historiska stadskärnan i Gent. Här finns fem rum som alla är individuellt inredda och har därmed en unik stil. Insidan är inredd i modern stil i kombination med de traditionella inslagen som karakteriserar denna 1700-talsbyggnad. I pensionatets matsal finns målningar av P.N. van Reysschoot att beundra. Den vackra, gröna trädgården erbjuder en oas av lugn där du kan koppla av. Pensionatets varma gästfrihet gör din intima vistelse komplett.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, Hotel Carlton Gent

9. Hotel Carlton | Gent

Hotel Carlton i Gent är ett litet hotell med 20 rum. Det kanske inte är så intimt och charmigt som andra små romantiska hotell i Gent men anonymiteten på detta hotell är något som många uppskattar. Hotel Carlton ligger bara 200 meter från St. Pieters station och med spårvagn når du stadens historiska centrum på 10 minuter. Citadellparken och Museum voor Schone Kunsten ligger bara några minuter från hotellet. Alla rum är trevligt inredda och har en sittgrupp och ett badrum. Allt som allt ett bra alternativ för en helg i Gent.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent, B&B Fin du Monde Gent

10. B&B Fin du Monde | Gent

B&B Fin du Monde i Gent ligger vid Vrijdagsmarkt, mindre än 600 meter från stadens sevärdheter, såsom det historiska rådhuset och Belfort. Fin de Monde har endast en stor etagelägenhet, men vilken lägenhet sen! Den har en mysig sittgrupp och en fullt möblerad uteplats där man kan njuta av varma dagar. Det finns ett separat sovrum och ett badrum och varje morgon serveras frukost på rummet. Det finns också en restaurang som specialiserat sig på kött, fisk, skaldjur och pasta.
Charmiga Hotell Gent
Charmiga Hotell Gent Romantiska Hotell Gent Mysigt Hotell Gent Mysiga Hotell Gent Sma Hotell Gent Romantiskt Hotell Gent Familjehotell Gent Trevliga Små Hotell Gent Charmig Hotell Gent
Powered by ROImedia