mysiga hotell Flandern

Topp 10 Romantiska hotell i Flandern

Vackra små hotell på den flamländska kusten och resten av Flandern

Charmiga Hotell Flandern, Hotel Prinsenhof Brygge

1. Hotel Prinsenhof | Brygge

Princes Hotel i Brygge är det ultimata romantiska hotellet i Brygge. Om du planerar att boka en romantisk weekend i Flandern och helst vill åka till Brygge så är Hotel Prinsenhof det bäst lämpade hotellet för din romantiska weekend. Princes Hotel ligger bakom en herrgårdsfasad från 1930 och har 19 romantiska rum. Hotellet är en oas av lugn och ligger i hjärtat av Brygge. Men du befinner dig även i det historiska centret, vilket är den perfekta kombinationen för en romantisk helg i Brygge.
Charmiga Hotell Flandern
Charmiga Hotell Flandern, Kasteel Wurfeld Maaseik

2. Kasteel Wurfeld | Maaseik

Kasteel Wurfeld ligger några kilometer från Maaseik i en pittoresk miljö. Kasteel Wurfeld är ett historiskt slott från år 1640 och är den perfekta platsen för en romantisk helg i belgiska Flandern. Hotellet är omgivet av en 3 hektar stor park och erbjuder dig en oas av lugn. Det är en idealisk plats att varva ner på. Vissa rum på Kasteel Wurfeld har en balkong med vacker utsikt. Hotellet har bevarat många ursprungliga detaljer och erbjuder dig all lyx i naturen för en perfekt romantisk vistelse i Flandern.
Charmiga Hotell Flandern
Charmiga Hotell Flandern, Hotel Villa Tilia Retie

3. Hotel Villa Tilia | Retie

Hotel Villa Tilia i hjärtat av Retie är en vackert belägen renoverad herrgård i jugendstil med en vacker trädgård. Hotel Villa Tilia har en mycket personlig atmosfär med en informell karaktär så att du inom några minuter känner dig helt tillfreds. Din romantiska weekend i Villa Tilia blir garanterat lyckad. I en charmig atmosfär kan du med en touch av nostalgi äta fruktost i det vackra rummet som är reserverat för detta ändamål. På sommaren kan du äta frukost i lugn och ro i trädgården. Det kan man kalla romantik i Flandern!
Charmiga Hotell Flandern
Charmiga Hotell Flandern, Martin's Klooster Leuven

4. Martin's Klooster | Leuven

Martin's Klooster i Leuven är en kulturmärkt byggnad från 1500-talet och har fyrtio rum, alla med sin egen charm och karaktär. Spektakulära och perfekt för en romantisk vistelse i Flandern är de två tornrummen och sviten längs kullerstensgatan. På bottenvåningen är rummen rymliga och ljusa och har en charmig trädgård. Glasmålningar av Martin Klooster ger hotellet ännu mer karaktär. Tjugo rum är försedda med jacuzzi så du kan spendera en romantisk natt på Martins Klooster i Leuven.
Charmiga Hotell Flandern
Charmiga Hotell Flandern, Hotel Keravic Kasterlee

5. Hotel Keravic | Kasterlee

Hotel Keravic i Kasterlee är ett lyxigt hotell i Kempen-regionen i Antwerpen. Det är ett litet, mysigt hotell mitt i Lichtaarts skog. Från Hotel Keravic befinner du dig i skogen i Kempen med vackra vandrings-och cykelleder. Du kan njuta av lugna omgivningar, den avslappnade atmosfären i hotellet och det smakfulla köket. De elva rummen på hotellet är lyxigt inredda och fullt utrustade. På morgonen blir du serverad en delikat frukost med färska lokala råvaror. Hotel Keravic har flera romantiska paket så det är väl värt ett besök.
Charmiga Hotell Flandern
Charmiga Hotell Flandern, Hotel het Sandt Flandern

6. Hotel het Sandt | Antwerpen

Hotel het Sandt i Antwerpen är en elegant 1600-talspatriciervilla som har omvandlats till ett lyxhotell med nästan trettio rum. Hotel het Sandt ligger i hjärtat av den historiska stadskärnan i Antwerpen, i närheten av chica butiker, den trendiga södra delen och gourmetrestauranger. Hotel het Sandt har en storartad italiensk innergård och en härlig solig sommarterrass med en spektakulär utsikt över katedralen. Rummen är rymliga och lyxigt inredda och hotellet är informellt så att du kan njuta av din romantiska vistelse i Antwerpen.
Charmiga Hotell Flandern
Charmiga Hotell Flandern, Residence Hotel Cour St. Georges Gent

7. Residence Hotel Cour St. Georges | Gent

Best Western Residence Hotel Cour St. Georges i Gent är ett romantiskt hotell i hjärtat av den historiska stadskärnan i Gent och ligger mittemot det vackra rådhuset och St. Jorishof. Hotellet består av två våningar från sjuttonhundratalet. Rummen är helt renoverade i modern stil. Byggnadens gamla charm har dock bibehållits, så den utstrålar fortfarande romantik. Alla trettio rum är lyxigt och stilfullt inredda och utrustade med alla bekvämligheter. På morgonen serveras en läcker frukost i det vackra frukostrummet.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Flandern, Hotel Les Nuits Flandern

8. Hotel Les Nuits | Antwerpen

Hotel Les Nuits ligger i Antwerpens livliga centrum. De vackra monumenten i staden, såsom katedralen och Groenplaats ligger inom gångavstånd. Efter en dag av romantik i Antwerpen kan du på Les Nuits koppla av i det varma badet eller bastun med regndusch och avkopplingsrum. Hotellet erbjuder också flera kroppsbehandlingar. De 24 designade rummen har alla en udda karaktär och unik stil. Alla rum har lyxiga sängar med resårmadrass från Auping med äkta duntäcken, så en god natts sömn är garanterad.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Flandern, Hotel Relais Ravestein Brygge

9. Hotel Relais Ravestein | Brygge

Ett annat alternativ till en romantisk vistelse i Brygge är Hotel Relais Ravestein. Detta hotell är en perfekt kombination av klassisk prakt och modern lyx, där du kommer att känna dig som hemma. Det är ett hotell med stil och är unikt inrett. Ravestein är ett boutiquehotell med sexton sviter som har alla bekvämligheter för en romantisk vistelse i Brygge. De lyxiga sviterna är rymliga (upp till 66 m2) och utrustade med regndusch och jacuzzi, vilket garanterar avkoppling. Du kan även avnjuta kulinariska läckerheter i hotellets brasserie.
Charmiga Hotell Flandern
Charmiga Hotell Flandern, Hotel Scheldezicht Antwerpen

10. Hotel Scheldezicht | Antwerpen

Hotel Scheldezicht i Antwerpen är ett charmigt hotell i en vit byggnad med blå markiser. Hotellet ligger i den historiska stadskärnan i Antwerpen, nära Grote Markt. De enkla rummen är utrustade med alla bekvämligheter, men det är framför allt en plats för romantik. Det är idealiskt beläget nära de chica boutiquerna och affärer. Floden Schelde ligger bara några steg bort och där kan du ta en underbar romantisk kvällspromenad. Hotellet erbjuder också möjligheten att avnjuta av en härlig frukost.
Charmiga Hotell Flandern
Charmiga Hotell Belgien Romantiska Hotell Belgien Mysigt Hotell Belgien Mysiga Hotell Belgien Sma Hotell Belgien Romantiskt Hotell Belgien Familjehotell Belgien Trevliga Små Hotell Belgien Charmig Hotell Belgien
Powered by ROImedia