mysiga hotell Bryssel

Topp 10 Romantiska hotell i Bryssel

Härliga små hotell i den karakteristiska huvudstaden i Belgien

Charmiga Hotell Bryssel, Theater Hotel Bryssel

1. Theater Hotel | Bryssel

Theater Hotel i Bryssel är ett charmigt designhotell stadens centrum. Theater Hotel renoverades nyligen och ger liv till bilden om William Shakespeare. Designhotellet är beläget i Bryssels teaterdistrikt, nära intressanta sevärdheter, inklusive shoppingcentret i Rue Nueve. Theater Hotel erbjuder ett elegant boende i en unik modern stil i kombination med fulländad komfort. Hotellet har en mysig lounge och en utomhusterrass. De helt nya rummen är ljusa och rymliga, perfekt för en trevlig vistelse i Bryssel.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Hotel Pacific Bryssel

2. Hotel Pacific | Bryssel

Hotel Cafe Pacific ligger bara 650 meter från Grote Markt i Bryssel. De 13 eleganta rummen på detta designhotell är idealiska för en romantisk helg i Bryssel. För att helt koppla av och varva ner kan du på detta hotell även boka in en härlig massage. Varje rum på Hotel Pacific har en unik atmosfär med autentiska färger och märkningar. Allt som allt rum med delikat elegans. Med sina blyinfattade fönster utstrålar hotellet en speciell atmosfär så att du även kan koppla av i de allmänna rummen.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Hotel BLOOM Bryssel

3. Hotel BLOOM | Bryssel

Hotel BLOOM är inget typiskt litet hotell men ett som väl garanterar en romantisk helg i Bryssel. Hotel BLOOM erbjuder nämligen vackra rum med designerinredning där inget rum är det andra likt, alla inredda med handmålade fresker. Det eleganta hotellet ligger i stadsdelen Botanique och har ett utmärkt läge om man vill utforska staden, nära till flera sevärdheter och ändå bara 20 minuters promenad från Grote Markt i Bryssel. Hotellet erbjuder all komfort men även en romantisk atmosfär och intimitet.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Monty Hotel Bryssel

4. Monty Hotel | Bryssel

Monty Hotel i Bryssel är ett litet designhotell och det allra första boutiquehotellet i Bryssel. På detta hotell hittar du en samling av olika moderna konstverk, fördelade över de olika små rummen och hotellrum. För konstälskare är detta hotell ett måste om du planerar en weekend i Bryssel. Hotellet ligger i en ståtlig stadsdel från 30-talet. Hotellet har nyligen renoverats och är modernt inrett utan att förlora den autentiska stilen. Hotellet drivs som ett familjeföretag vilket återspeglas i ett personligt förhållningssätt och kundfokus.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Hotel Esperance Bryssel

5. Hotel Esperance | Bryssel

Hotel Esperance i Bryssel är ett litet hotell med bara 13 rum. Detta lilla hotell är inrett i art deco-stil och ligger i hjärtat av Bryssel, där det ändå är förvånansvärt lugnt. Hotel Esperance ligger i närheten köpcentret City2 på Rue Nueve. Alla designrum på Hotel Esperance har en unik stil och inredning. Även badrummen på hotellet har en luxuös stil med spabadkar. I hotellets krog finns fönster med målat glas och här kan man spendera en trevlig stund. Personalen på Hotel Esperance är mycket vänliga och kommer göra allt för att din romantiska weekend i Bryssel ska bli så lyckad som möjligt.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Hotel Warwick Barsey Bryssel

6. Hotel Warwick Barsey | Bryssel

Warwick Barsey i Bryssel är ett fyrstjärnigt hotell i området runt prestigefyllda Louizalaan. Hotel Warwick Barsey har en nyklassicistisk inredning, en mycket atmosfärisk musiklounge och även ett gym. Hotellet ligger centralt vilket medför att alla sevärdheter i Bryssel kan nås inom några minuter. Rummen är elegant inredda och är försedda med ett badrum i marmor. Innergården är inspirerad av renässansen och är en mycket vacker plats, speciellt på en solig dag. Baren har levande musik så du behöver egentligen aldrig lämna hotellet under din i weekend i Bryssel.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Vintage Hotel i Bryssel

7. Vintage Hotel | Bryssel

Vintage Hotel i Bryssel är inrett i 70-talsstil. Den elegante boutique-vinbaren och den rymliga terrassen på innergården är mycket trevliga delar av hotellet så du behöver nödvändigtvis inte lämna hotellet. Att på en solig eftermiddag dricka ett glas vin på terrassen på tu man hand är en underbar upplevelse. Dessutom är de 29 rummen utrustade med alla bekvämligheter för en ännu bättre upplevelse. Vintage Hotel ligger 5 minuter från tunnelbanestationen Louise vilket gör det till ett utmärkt läge för din romantiska helg i Bryssel.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Hotel Odette en Ville Bryssel

8. Hotel Odette en Ville | Bryssel

Hotel Odette en Ville i Bryssel är ett lyxigt boutiquehotell i en byggnad från tjugotalet. De stilfulla, eleganta rummen är inredda med fina material inklusive italiensk marmor. Rummen är mycket bekväma och utrustade med extra långa sängar som garanterar en god nattsömn. Hotel Odette en Ville erbjuder dessutom ett bibliotek med DVD-samling så läsare och filmälskare får också valuta för pengarna i detta underbara hotell i Bryssel. Hotel Odette en Ville har endast åtta rum så enskildhet är garanterad.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Hotel Le Berger i Bryssel

9. Hotel Le Berger | Bryssel

Hotel Le Berger i Bryssel är ett historiskt hotell i art déco-stil. Hotellet har ett mycket bekvämt läge i stadens centrum. De moderna faciliteterna gör allt komplett så att du både kan stanna inne på hotellet och utforska den livliga staden Bryssel, bland annat ligger hotellet endast 800 meter från den chica Place du Petit Sablon. Hotellet har 51 rum, men känns ändå litet och intimt. Alla rum har en sittgrupp, king size-säng och ett eget badrum med badkar eller dusch.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel, Stanhope Hotel Bryssel

10. Stanhope Hotel | Bryssel

Detta vackra boutiquehotell är en fridfull oas i ett prestigefyllt område i Bryssel. Det femstjärniga hotellet har en vacker, ljus lounge och ett ståtligt bibliotek. För läsaren är detta hotell en underbar tillflyktsort i Bryssel. Allt i hotellet utstrålar elegans och charm. Hotellet har olika typer av rum, från klassiska inredda rum till sviter och lägenheter. Stanhope Hotel är inte det minsta hotellet men erbjuder intimitet och är en perfekt plats för en romantisk weekend för två. Trakten är utmärkt och en perfekt utgångspunkt för en stadspromenad.
Charmiga Hotell Bryssel
Charmiga Hotell Bryssel Romantiska Hotell Bryssel Mysigt Hotell Bryssel Mysiga Hotell Bryssel Sma Hotell Bryssel Romantiskt Hotell Bryssel Familjehotell Bryssel Trevliga Små Hotell Bryssel Charmig Hotell Bryssel
Powered by ROImedia