mysiga hotell Brygge

Topp 10 Romantiska hotell i Brygge

Mysiga hotell i den pittoreska staden Brygge i Västflandern

Charmiga Hotell Brygge, Huis het Schaep Brygge

1. Huis het Schaep | Brygge

Huis 't Schaep är inrymt i en restaurerad 1700-talsbyggnad bara 600 meter från Grote Markt i Belfort. Den vackra egendomen är en kulturmärkt byggnad och var en gång i tiden glaskonstnären Samuel Couckes hem. Huis het Schaep har tre unika rum med antika möbler och originaldetaljerna i huset är väl bevarade. Hotellet innehar en skuggig terrass där det är lugnt och skönt. Det centrala läget hos Huis het Schaep är en utmärkt plats att bo på om man vill utforska den vackra staden Brygge under en romantisk weekend.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, Hotel Prinsenhof Brygge

2. Hotel Prinsenhof | Brygge

Hotel Prinsenhof är ett annat hotell som är helt inrett i boutique-stil. Detta boutiquehotell är inrymt i en 1900-talsherrgård. Det är också mycket centralt beläget i Brygge, bara 350 meter från Grote Markt. Hotel Prinsenhof är familjeägt vilket garanterar personlig service och gästfrihet. Hotellet har 24 rum och varje rum är unikt inredda och utrustade med alla bekvämligheter. Loungen på Hotel prinsenhof har en klassisk stil med draperade gardiner, ljuskronor och träpanel. Det finns även en terrass för varma dagar.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, Hotel Patritius Brygge

3. Hotel Patritius | Brygge

Hotel Patritius ligger i en herrgård från 1830 i Brygges centrum bara 5 minuters promenad från Grote Markt. Det eleganta hotellet har en vacker, stor trädgård och de rymliga rummen är inredda med största omsorg. Hotellet har ännu lyckats behålla sin unika karaktär. De 16 rummen är fullt utrustade och försedda med eget badrum. Rummen har utsikt över trädgården eller den historiska staden. Alla stora sevärdheter i Brygge ligger på gångavstånd och hotellet är perfekt för en romantisk resa till Brygge.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, Hotel De Tuilerieën Brygge

4. Hotel De Tuilerieën | Brygge

Hotel De Tuilerie├źn ligger i en 1400-talsherrgård intill en pittoresk kanal. Hotellet ligger bara 300 meter från Grote Markt som är mycket centralt beläget. Rummen är elegant inredda och utrustade med alla bekvämligheter inklusive sittgrupp och eget badrum. Hotellet har även en trädgårdsterrass. I Hotel De Tuilerie├źn kan du koppla av i bastun eller det turkiska ångbadet och verkligen varva ner med en härlig massage. Du behöver egentligen aldrig lämna hotellet men det vore en skam att inte utforska Brygge.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, Maison le Dragon Brygge

5. Maison le Dragon | Brygge

Maison le Dragon är beläget i ett vackert 1500-talshus med bara 5 minuters promenad från Grote Markt som ligger mycket centralt i Brygge. I Maison le Dragon finns tre lyxiga sviter som är utrustade med alla bekvämligheter. Rummen har ett badrum med dusch ett separat badkar med spafunktion. Matsalen på Maison le Dragon är helt inredd i Ludvig XVI-stil där du kan njuta av en härlig frukost. Maison le Dragon är definitivt en vinnare i våra topp 10 mest romantiska hotell i Brygge.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, B&B De Corenbloem Luxury Guesthouse Brygge

6. B&B De Corenbloem Luxury Guesthouse | Brygge

De Corenbloem Luxury Guesthouse är ett elegant bed & breakfast i en historisk byggnad i Brygges centrum. Byggnaden ligger bara 500 meter från Grote Markt vilket gör det till ett idealiskt boende om du vill utforska staden. De Corenbloem har en mycket trevlig trädgård. De fyra rymliga rummen på De Corenbloem går i antik stil med trägolv och högt i tak. Det finns även en sittgrupp i varje rum där du kan sitta och njuta av solen som skiner in. Frukosten serveras i matsalen med öppen spis eller i orangeriet.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, Maison Bousson i Brygge

7. Maison Bousson | Brygge

Maisson Bousson är ett litet boutiquehotell med endast tre rum, en garanti för en mysig karaktär. Maison Bousson ligger i ett före detta stenbrott, i ett lugnt område inte långt ifrån Brygges centrum. Maison Bousson erbjuder smakfullt inredda rum där du kan njuta av det goda livet. Det lilla hotellet i Brygge har även en pool där du kan koppla av. Du kan njuta av en drink på terrassen under träden eller i loungen vid öppna spisen.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, Relais Bourgondisch Cruyce Brygge

8. Relais Bourgondisch Cruyce | Brygge

Det är en kamp mellan de topp 10 mest romantiska hotellen i Brygge. Relais Bourgondisch Cruyce är absolut värt ett toppbetyg men konkurrensen är hård. Detta hotell är den absoluta urtypen av en Brygge-upplevelse. Det förtrollande hotellet ligger vid vattnet, har en halvfasad av trä och fönster med målat glas. Boutiquehotellet, med 16 rum, har ett unikt läge i den historiska stadskärnan i Brygge, precis där två kanaler korsar varandra. Det är inte för intet som Relais Bourgondisch Cruyce är betraktat som ett av de mest romantiska hotellen i Europa. Gästfrihet är av största vikt.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, Relais & Chateaux Hotel Heritage Brygge

9. Relais & Chateaux Hotel Heritage | Brygge

Relais & Chateaux Hotel Heritage är en fenomenal byggnad från 1869. Den byggdes ursprungligen som en privat bostad men ägdes senare av en bankir. Den magnifika 1800-talsbyggnaden har renoverats för inte så länge sedan. Hotel Heritage har en 1300-talskällare med speciella valv. Slottshotellet ligger mitt i centrum, cirka 50 meter från Grote Markt. De 24 rummen är unikt och smakfullt inredda med vackra möbler. Mysiga restauranger, museer och affärer ligger inom gångavstånd. Härifrån kan du även utforska Brygges kanaler med båt.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge, B&B Canal Deluxe Brygge

10. B&B Canal Deluxe | Brygge

B&B Canal Deluxe är en passande avslutning av våra topp 10 mest romantiska hotell i Brygge. Canal Deluxe är beläget i en vacker herrgård vid kanalen i Brygge, endast 350 meter från Grote Markt. De ursprungliga detaljerna i herrgården är fortfarande välbevarade. Hotellet erbjuder två klassiska rum, alla med privat lounge med öppen spis. När vädret tillåter är det möjligt att äta frukost eller ta en drink på terrassen i trädgården vid kanalen. I närheten finns även flera små barer och trevliga restauranger.
Charmiga Hotell Brygge
Charmiga Hotell Brygge Romantiska Hotell Brygge Mysigt Hotell Brygge Mysiga Hotell Brygge Sma Hotell Brygge Romantiskt Hotell Brygge Familjehotell Brygge Trevliga Små Hotell Brygge Charmig Hotell Brygge
Powered by ROImedia