mysiga hotell Belgien

Topp 10 Romantiska hotell i Belgien

Små hotell att minnas i Konungariket Belgien

Charmiga Hotell Belgien, Château Boirs Bassenge Boirs

1. Château Boirs | Bassenge Boirs

Château Boirs ligger i ett vackert slott från 1840 i praktfulla Jekervallei. Denna region är fortfarande oupptäckt av turister och ligger ändå bara femton kilometer från Maastricht och Liège. Slottet har tio vackra, rymliga sviter med eget badrum. Du har en fin utsikt över gården och den soliga terrassen. Château Boirs är en idealisk utgångspunkt för promenader och cykling i de vackra omgivningarna. På Château Boirs är gästfrihet av största vikt. ägarna står redo att hjälpa dig med tips och kommer att skämma bort dig under din vistelse här.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Charme Hotel Hancelot Gent

2. Charme Hotel Hancelot | Gent

Charme Hotel Hancelot är ett litet hotell med 12 rum, beläget i en gammal herrgård som en gång i tiden ägdes av en Baron. Hotel Hancelot är elegant inrett och ligger 15 minuters promenad från Belfort och tio minuter från Capitolteatern. Hotel Hancelot erbjuder rymliga rum inredda med antika möbler och originaldetaljer såsom högt i tak. Hotel Hancelot har en lounge med öppen spis och skuggig terrass. Övriga bekvämligheter är fitnesscenter, bastu och massagefacilitet. Hotel Hancelot hyr även ut cyklar eftersom Gents centrum och omgivningen kring älven lämpar sig mycket väl för härliga cykelturer.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Hotel Saint-Amour Durbuy

3. Hotel Saint-Amour | Durbuy

Hotel Saint-Amour är en perfekt plats för en romantisk vistelse i Ardennerna. Hotellet ligger i Durbuy centrum, en vacker plats med historiska monument och naturomgivning. Den idealiska platsen för en avkopplande semester. I charmiga Durbuy upplever du den fullständiga romantiken av omgivningen samtidigt som du kan njuta av hotellet med gourmetrestaurang, terrass och elegant inredda rum. De tio rymliga, moderna rummen på Hotel Saint-Amour är bekväma och utrustade med eget badrum. Den eleganta restaurangen serverar läckra rätter och erbjuder en trevlig atmosfär.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Château D'Hassonville Marche-en-Famenne

4. Château D Hassonville | Marche-en-Famenne

Château D'Hassonville in Marche-en-Famenne är ett slott som ursprungligen användes som jaktstuga. Solkungen Ludvig XIV var väldigt förtjust i landskapet i området D'Hassonville och spenderade mycket tid där. Slottet erbjuder flera lounger med eldstäder som tänds under kyliga kvällar. Där kan du ha en romantisk stund nersjunken i stora fåtöljer. Slottet har en diskret atmosfär och där kan du njuta av din vistelse tillsammans med ditt sällskap. Alla rum är individuellt inredda och vissa av dem har utsikt över parken.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Theater Hotel Bryssel

5. Theater Hotel | Bryssel

Theater Hotel i Bryssel är ett charmigt designhotell stadens centrum. Theater Hotel renoverades nyligen och ger liv åt bilden om William Shakespeare. Designhotellet är beläget i Bryssels teaterdistrikt, nära intressanta sevärdheter, inklusive shoppingcentret i Rue Nueve. Theater Hotel erbjuder ett elegant boende i en unik modern stil i kombination med fulländad komfort. Hotellet har en mysig lounge och en utomhusterrass. De helt nya rummen är ljusa och rymliga. Perfekt för en trevlig vistelse i Bryssel.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Hotel Julien Antwerpen

6. Hotel Julien | Antwerpen

Hotel Julien är beläget i en historik byggnad mitt i centrala Antwerpen. Hotellet ligger tre minuters promenad från katedralen i Antwerpen och Meir och Groenplaats ligger inte mer än 5 minuters promenad bort. Hotel Julien ligger kring en grön terrass och har en takterrass där du har en spektakulär utsikt över Antwerpen. De 21 rummen på Hotel Julien har en modern stil och är utrustade med en regndusch och badkar. Hotel Julien har en lounge och ett wellnesscenter med ångbad och bastu i den historiska byggnadens 1500-talskällare.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Huis het Schaep Brygge

7. Huis het Schaep | Brygge

Huis 't Schaep är inrymt i en restaurerad 1700-talsbyggnad bara 600 meter från Grote Markt i Belfort. Den vackra egendomen är en kulturmärkt byggnad och var en gång i tiden glaskonstnären Samuel Couckes hem. Huis het Schaep har tre unika rum med antika möbler och originaldetaljerna i huset är väl bevarade. Hotellet innehar en skuggig terrass där det är lugnt och skönt. Det centrala läget hos Huis het Schaep är en utmärkt plats att bo på om man vill utforska den vackra staden Brygge under en romantisk weekend.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Hotel het Sandt Antwerpen

8. Hotel het Sandt | Antwerpen

Hotel het Sandt i Antwerpen är en elegant 1600-talspatriciervilla som har omvandlats till ett lyxhotell med nästan trettio. Hotel `t Sandt ligger i hjärtat av den historiska stadskärnan i Antwerpen, i närheten av chica butiker, den trendiga södra delen och gourmetrestauranger. Hotel 't Sandt har en storartad italiensk innergård och en härlig solig sommarterrass med en spektakulär utsikt över katedralen. Rummen är rymliga och lyxigt inredda och hotellet är informellt så att du kan njuta av din romantiska vistelse i Antwerpen.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Hotel Au Gastronome i Paliseul

9. Hotel Au Gastronome | Paliseul

Hotel Au Gastronome ligger femton minuters bilfärd från Bouillon i den fridfulla byn Paliseul i dalen i Semois. Hotel Au Gastronome har sju eleganta rum fördelade på två byggnader som är byggda i typisk stil från Ardennerna. Alla rum på Au Gastronome har trägolv och neutrala färger med ljusa accenter samt ett modern badrum med badkar eller dusch. Hotel Au Gastronome har, som namnet avslöjar, en gourmetrestaurang där det serveras rätter med regionala influenser och vin från egen vinkällare.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien, Monty Hotel i Bryssel

10. Monty Hotel | Bryssel

Monty Hotel i Bryssel är ett litet designhotell och det allra första boutiquehotellet i Bryssel. På detta hotell hittar du en samling av olika moderna konstverk, fördelade över de olika små rummen och hotellrum. För konstälskare är detta hotell ett måste om du planerar en weekend i Bryssel. Hotellet ligger i en ståtlig stadsdel från 30-talet. Hotellet har nyligen renoverats och är modernt inrett utan att förlora den autentiska stilen. Hotellet drivs som ett familjeföretag vilket återspeglas i ett personligt förhållningssätt och kundfokus.
Charmiga Hotell Belgien
Charmiga Hotell Belgien Romantiska Hotell Belgien Mysigt Hotell Belgien Mysiga Hotell Belgien Sma Hotell Belgien Romantiskt Hotell Belgien Familjehotell Belgien Trevliga Små Hotell Belgien Charmig Hotell Belgien
Powered by ROImedia