mysiga hotell Antwerpen

Topp 10 Romantiska hotell i Antwerpen

Förträffliga små hotell i den vackra staden vid Schelde

Charmiga Hotell Antwerpen, Hotel Julien Antwerpen

1. Hotel Julien | Antwerpen

Hotel Julien är beläget i en historik byggnad mitt i centrala Antwerpen. Hotellet ligger tre minuters promenad från katedralen i Antwerpen och Meir och Groenplaats ligger inte mer än 5 minuters promenad bort. Hotel Julien ligger kring en grön terrass och har en takterrass där du har en spektakulär utsikt över Antwerpen. De 21 rummen på Hotel Julien har en modern stil och är utrustade med en regndusch och badkar. Hotel Julien har en lounge och ett wellnesscenter med ångbad och bastu i 1500-talskällaren i den historiska byggnaden.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, Hotel De Witte Lelie Antwerpen

2. Hotel De Witte Lelie | Antwerpen

Hotel De Witte Lelie är ett litet boutiquehotell i centrala Antwerpen. Hotel De Witte Lelie ligger bara fem minuters promenad från Grote Markt och åtta minuter från Groenplaats. Härifrån kan du enkelt upptäcka staden till fots, men även kollektivtrafiken är lättillgänglig, så valet är ditt. Hotel De Witte Lelie har 11 sviter med eget badrum som är vackert och bekvämt inredda. På hotellet finns en terrass med romantisk trädgård där frukosten serveras under våren och sommaren.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, Hotel Le Tissu Antwerpen

3. Hotel Le Tissu | Antwerpen

Hotel Le Tissu är beläget i St. Jozef-kyrkans förre detta prästgård och ligger bara 15 minuters promenad från Antwerpens centralstation och Antwerpen Zoo. Även museet Rubenshuis ligger drygt en kvarts promenad bort. Grote Markt ligger 2,5 kilometer från hotellet. Hotel Le Tissu är en litet hotell med endast 5 rum. Dessa är lyxiga och unika och har en vacker utsikt över parken. Du kan äta frukost i den gamla vinkällaren eller på terrassen i den muromgärdade trädgården.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, Hotel Firean Antwerpen

4. Hotel Firean | Antwerpen

Hotel Firean är internationellt känt som ett av de mest romantiska hotellen i Belgien. Och det är säkerligen ett av de mest romantiska hotellen i Antwerpen. Den vackra byggnaden är från 1929 och är inrett i art déco-stil. Det är inte alltför längesedan som byggnaden gjordes om till hotell. Hotel Firean ligger bara 3 kilometer från Antwerpens centrum och fem minuters promenad från Kung Albert park. Hotel Firean har nio uppfriskande rum inredda i arkitektonisk stil och en inbjudande elegans. Hotel Firean hör därför definitivt hemma på topp 10-listan över romantiska hotell i Antwerpen.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, Hotel Matelote Antwerpen

5. Hotel Matelote | Antwerpen

Hotel Matelote är ett elegant boutiquehotell fem minuter från Grote Markt i Antwerpen. Hotellet har en lyxig inredning i 1500-talsarkitektur. Alla tio rummen på Hotel Matelote är fullt utrustade och badrummen är försedda med toalettartiklar från The Spa Collection. Hotellet har en mysig lounge med öppen spis och en mysig innergård där ni kan spendera en romantisk stund tillsammans. På hotellet finns Restaurant InVINcibles som erbjuder eleganta rätter i elegant bistrostil och regionala specialiteter. Rekommenderas varmt!
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, Hotel het Sandt Antwerpen

6. Hotel het Sandt | Antwerpen

Boutiquehotellet Het Sandt är ett charmigt, lyxigt litet hotell med centralt läge i Antwerpen. Museet Rubenshuis ligger inom gångavstånd från hotellet, liksom många små barer och restauranger. De 29 rummen är rymliga och inredda i en hemtrevlig atmosfär. Rummens fönster gör dem ljusa och tilltalande. Alla rum har även ett eget badrum. Hotellet har en charmig italiensk innergård och en stor terrass med magnifik utsikt över katedralen i Antwerpen. Här kan du avnjuta en drink på en solig dag.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, Hotel Aplace Antwerp Antwerpen

7. Hotel Aplace Antwerp | Antwerpen

Hotel Aplace Antwerp hyser två lägenheter och är beläget vid Vrijdagmarkt i Antwerpen, 400 meter från Grote Markt. Detta fantastiska läge gör det lätt att utforska Antwerpen till fots. Lägenheterna på Hotel Aplace Antwerp är fräscha och moderna och har ett komplett utrustat kök, egen balkong och ett vardagsrum. Du har utsikt över torget och Antwerpens modemuseum ligger runt hörnet. Detta läge är idealiskt för de som vill utforska staden och njuta av den hemtrevliga atmosfären på kvällstimmarna.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, Abondance Logies Antwerpen

8. Abondance Logies | Antwerpen

Abondance Logies är inrymt i en vacker historisk herrgård i närheten av station Draakplaats där du lätt kan nå alla sevärdheter i Antwerpen. Abondance Logies har fyra ljusa, rymliga och moderna rum och dess originaldetaljer är fortfarande bevarade. Rummen på Abondance Logies i Antwerpen är försedda med träbjälkar och har en röd och vit inredning. I den gemensamma loungen och lummiga trädgården kan du lätt slappna av. I det gemensamma köket kan du förbereda en måltid om det skulle behövas.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, B&B Kaai 11 Antwerpen

9. B&B Kaai 11 | Antwerpen

B&B Kaai 11 ligger vid floden Schelde i Antwerpens modedistrikt och i närheten av MoMu Museum. B&B Kaai 11 ligger en kilometer från den historiska stadskärnan, där Antwerpens centrum lätt kan till fots eller med kollektivtrafik. B&B Kaai 11 har fyra moderna rum utrustade med alla bekvämligheter. Sängarna är lyxiga och bekväma att sova i, det finns en Nespresso-maskin och eget badrum. Det ligger även badrockar och väntar på er när ni vaknar upp under er romantiska vistelse i Antwerpen.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen, B&B De Witte Nijl Antwerpen

10. B&B De Witte Nijl | Antwerpen

B&B De Witte Nijl är beläget i en 1800-talsherrgård och ligger i södra Antwerpen, 1.5 kilometer från Vårfrukatedralen. B&B De Witte Nijl har två juniorsviter som är inredda med antika möbler och afrikanska prydnadsföremål. För en Afrikaälskare rekommenderas detta boende starkt. Alla sviterna har en sittgrupp och bekväma fåtöljer, en öppen spis och ett badrum med badkar och dusch. I närheten av De Witte Nijl finns många små barer och restauranger att hitta. Härmed är De Witte Nijl en värdig avslutning på topp 10-listan över romantiska hotell i Antwerpen.
Charmiga Hotell Antwerpen
Charmiga Hotell Antwerpen Romantiska Hotell Antwerpen Mysigt Hotell Antwerpen Mysiga Hotell Antwerpen Sma Hotell Antwerpen Romantiskt Hotell Antwerpen Familjehotell Antwerpen Trevliga Små Hotell Antwerpen Charmig Hotell Antwerpen
Powered by ROImedia